ETohum'dan Erken Aşamada Yatırım ve Melek Yatırımcılık Eğitimi

Özyeğin Üniversitesi'nin Etohum için özel düzenlediği Erken Aşamada Yatırım ve Melek Yatırımcılık Eğitimi, 20-21 Eylül tarihlerinde İstanbul’da gerçekleşecek. ETohum, düzenlenecek olan eğitim için şunları söylüyor; "Etohum’da oluşturduğumuz Yatırımcı Kulübüne katılmak için bu eğitimin çok önemli olduğunu düşünüyoruz. Şubat 2012′de gerçekleştirdiğimiz Startup Turkey kampına bir çok yatırımcı katılmıştı. 2013 yılında düzenleyeceğimiz Startup Turkey 2013 etkinliğinde yeni yatırımcıları aramızda görmek istiyoruz. Bu bakımdan bu etkinliği önemsiyoruz." Detaylar haberimizde..

Özyeğin Üniversitesi'nin Etohum için özel düzenlediği Erken Aşamada Yatırım ve Melek Yatırımcılık Eğitimi, 20-21 Eylül tarihlerinde İstanbul’da gerçekleşecek. Yurtdışından katılacak olan eğitmenler ve tecrübeli yatırımcıların örnekleriyle desteklenecek eğitim 2 tüm gün sürecek.

ETohum, düzenlenecek olan eğitim için şunları söylüyor; "Etohum’da oluşturduğumuz Yatırımcı Kulübüne katılmak için bu eğitimin çok önemli olduğunu düşünüyoruz. Şubat 2012′de gerçekleştirdiğimiz Startup Turkey kampına bir çok yatırımcı katılmıştı. 2013 yılında düzenleyeceğimiz Startup Turkey 2013 etkinliğinde yeni yatırımcıları aramızda görmek istiyoruz. Bu bakımdan bu etkinliği önemsiyoruz."

Kimler Katılmalı?

Yatırımcılar, yatırımcı adayları, üst düzey yöneticiler.

Katılımcıların bu seminer programından alacakları en önemli faydalar;

  • Melek yatırımcıları daha aktif olmaya teşvik edecek bilgi ve araçlar
  • Melek yatırımlarda verimliliği başarıyı arttırmak için en iyi uygulamaların, modellerin, anlaşmaların ve kaynakların paylaşımı
  • Melek yatırımcılar ve yerel uzmanlar ile karşılaşmak için fırsatlar
  • Yeni melek gruplarının oluşturulmasını teşvik etmek

Program Yapısı

Program yapısı eğitim sayfasında belirtilen şekilde olup; ilk iki çalışma temel semineler olup birer günlüktür, geri kalan çalışmalar ise en fazla yarım günlük çalıştay (workshop) şeklinde gerçekleştiriliyor. Eğitim dili İngilizce olacak, çeviri yapılmayacak.

Eğitim hakkında daha fazla bilgi ve detay için, başvuru formu için eTohum eğitim sayfasını incelemenizi tavsiye ediyor; yönetici, yatırımcı ve yatırımcı adayı okurlarımız başta olmak üzere tüm okurlarımızın ilgi ve bilgisine sunuyoruz.

İdris Cin / Girişim Haber

Yazar İdris Cin Hakkında

Matematik Mühendisi olup, 2005 yılından beri bilişim sektöründe Yazılım Mühendisi olarak çalışmakta olan İdris Cin, 2006'dan beri girişim analizleri yazdığı kişisel blogunu Eylül 2010'da Girişim Haber olarak profesyonelleştirdi. Girişim Haber Yayın Yönetmenliğinin yanısıra özel sektörde Yazılım Proje Yöneticisi ünvanıyla profesyonel hayatına devam etmektedir.

Yorum Ekle

Ad Soyad *
E-mail * (Gravatar resminiz görünecek)
Web
KalınYatayAltı ÇiziliAlıntı
  •   Yorum  
  •   Önizle  
Yükleniyor