Gezenler Yurtdışı Tecrübelerini Bu Proje İle Anlatıyor!

Yurtdışına çıkmak, başka ülkelerde seyahat etmek Türkiye’nin Avrupa Birliği’nde olmamasından ve çeşitli konulardan ötürü hepimiz için kanayan bir yaradır adeta. Ancak son zamanlarda yurtdışına çıkmak da çok zor bir konu olmamaya başladı. Üniversitelerin eğitim programları, danışmanlık firmaları, çeşitli farklı sebebler veya yurtdışı tur firmaları sayesinde yurtdışında yol almak bizim için günden güne kolaylaşmakta. Yurtdışına gidebilme fırsatını elde edince de tüm sorunlar çözülmediği gibi, bambaşka soru işaretleri geliyor gündeme. “Hiç bilmediğim bir ülkeye gideceğim, yanıma ne almalıyım?”, “Nasıl davranmalıyım?”, “Nerede kalmalıyım?”, “Nereleri gezmeliyim?” vb. Sorular aklımızı kurcalamaya başlıyor bittabi. Hal böyle olunca açıyoruz blogları, birşeyler kurcalıyoruz. Çoğu güncel olmuyor ya da aradığımız bilgiyi bulamıyoruz vesaire.. İşte tam burada www.yurtdisitecrubesi.com devreye giriyor. İşte detaylar..

Yurtdışına çıkmak, başka ülkelerde seyahat etmek Türkiye’nin Avrupa Birliği’nde olmamasından ve çeşitli konulardan ötürü hepimiz için kanayan bir yaradır adeta. Ancak son zamanlarda yurtdışına çıkmak da çok zor bir konu olmamaya başladı. Üniversitelerin eğitim programları, danışmanlık firmaları, çeşitli farklı sebebler  veya yurtdışı tur firmaları sayesinde yurtdışında yol almak bizim için günden güne kolaylaşmakta.

Yurtdışına gidebilme fırsatını elde edince de tüm sorunlar çözülmediği gibi, bambaşka soru işaretleri geliyor gündeme. “Hiç bilmediğim bir ülkeye gideceğim, yanıma ne almalıyım?”, “Nasıl davranmalıyım?”, “Nerede kalmalıyım?”, “Nereleri gezmeliyim?” vb. Sorular aklımızı kurcalamaya başlıyor bittabi. Hal böyle olunca açıyoruz blogları, birşeyler kurcalıyoruz. Çoğu güncel olmuyor ya da aradığımız bilgiyi bulamıyoruz vesaire.. İşte tam burada www.yurtdisitecrubesi.com devreye giriyor.

Yurtdisitecrubesi.com sitesini diğer tüm sitelerden ayıran en önemli özellik, sitenin tek bir kullanıcının yorumuna kalmış olmaması. Herkes üye olabiliyor ve kendi tecrübesini paylaşabiliyor. Birçok farklı kategori de barındıran site, paylaşımların güncel olmasını da sağlıyor. Paylaşımı arttırmak için de puanlama sistemi getirilmiş. Mesela kullanıcı ne kadar çok paylaşımda bulunursa veya görsel eklerse belli bir puan kazanıyor, daha sonra bu puanlar hediye, fırsat, kampanya olarak kullanıcıya geri dönüyor.Günceli de yakalan bu oyunlaştırma sitedeki en önemli artıların başında geliyor. Çünkü kullanıcıları tatlı bir rekabete götürürken belli aralıklarla bu puanlamaya göre hediyeler, kampanyalar  veya fırsatlardan da yararlanılabiliyor.Hatta yurtdışı fırsatları bile kullanıcılara sunuluyor.

Proje hakkında daha detaylı bilgi edinmek için, paylaşılan yurtdışı tevrübelerini incelemek ve kendi tecrüblerinizi paylaşmak için sizi www.yurtdisitecrubesi.com'a davet ediyoruz. Şubat 2012’de İzmir Ekonomi Üniversitesi Embryonix Kuluçka merkezine seçilen Yurtdışı Tecrübesi KOSGEB desteği için başvuru aşamasında yer almakta.

Proje ekibinde bulunan Kemal Hakimoğlu, Sezgin Armağan, Ezgi Sönmez ve Ayşegül Ekinci'ye projelerinde başarılar diliyor, haberimizi tüm okurlarımızın ilgisi ve bilgisine sunuyoruz.

Erdem Öztürk / Girişim Haber
Yazar Erdem Öztürk Hakkında

2006 yılından beri bilişim sektöründe Yazılım Uzmanı olarak yer alan yazar, 2010 Eylül ayından itibaren Kurucu Ortak olarak başladığı Girişim Haber servüneninde; 2014 Nisan ayına kadar girişimcilere ve kobi'lere yön veren haberler yayınladı. Yazar kariyerine bilişim sektöründe özel bir firmada Yazılım Uzmanı olarak devam etmektedir.

Yorum Ekle

Ad Soyad *
E-mail * (Gravatar resminiz görünecek)
Web
KalınYatayAltı ÇiziliAlıntı
  •   Yorum  
  •   Önizle  
Yükleniyor