İş Modelinizi İyiGirişim Zirvesi'nde, 1 Günde Yenileyin!

Yarının Büyük İşletmeleri’ne yönelik iyiGirişim Zirvesi, Endeavor ve TÜSİAD ortaklığında, Akbank ve Turkcell ana sponsorluğunda Spotify yöneticilerinden ve Business Models Inc.'ten Tobias Edström’ün katılımıyla gerçekleşiyor. İlki geçen sene düzenlenen iyiGirişim Zirvesi’nin bu seneki teması “Business Model Generation/İş Modeli Üretimi”. Kuruluş ve büyüme aşamalarını hızlı geçen girişimci şirketlerin iş modellerini sürekli güncellemeleri gerekiyor. Hızlı hareket etmek ve kabuk değiştirebilmek başarı için en kilit faktör. Altyapınız ne olursa olsun kendi işletmenize uyarlayabileceğiniz “İş Modeli Üretimi” girişimcilik dünyasına yeni ve yaratıcı bir bakış açısı getiriyor. iyiGirişim Zirvesindeki tüm gün sürecek atölye çalışmalarında “İş Modeli Üretimi” özellikle inovasyon ve müşteri odaklılık boyutlarıyla tüm dünyadan örneklerle mercek altına alınacak. Detaylar haberimizde..

Yarının Büyük İşletmeleri’ne yönelik iyiGirişim Zirvesi, Endeavor ve TÜSİAD ortaklığında, Akbank ve Turkcell ana sponsorluğunda Spotify yöneticilerinden ve Business Models Inc.'ten Tobias Edström’ün katılımıyla gerçekleşiyor. İlki geçen sene düzenlenen iyiGirişim Zirvesi’nin bu seneki teması “Business Model Generation/İş Modeli Üretimi”.

Kuruluş ve büyüme aşamalarını hızlı geçen girişimci şirketlerin iş modellerini sürekli güncellemeleri gerekiyor. Hızlı hareket etmek ve kabuk değiştirebilmek başarı için en kilit faktör. Altyapınız ne olursa olsun kendi işletmenize uyarlayabileceğiniz “İş Modeli Üretimi” girişimcilik dünyasına yeni ve yaratıcı bir bakış açısı getiriyor. iyiGirişim Zirvesindeki tüm gün sürecek atölye çalışmalarında “İş Modeli Üretimi” özellikle inovasyon ve müşteri odaklılık boyutlarıyla tüm dünyadan örneklerle mercek altına alınacak.

Şirketini kurmuş, hızlı büyümeyi hedefleyen girişimcilerle yatırımcıları bir araya getirecek, YABİ’lere ilham verecek ve yol gösterecek yüksek katma değerli bu etkinlik 24 Mayıs 2012, Perşembe Günü saat 09:30-18:30 arası Sabancı Center, Levent’te yapılacak.

Zirve'nin programını, konuşmacılarını ve tüm diğer detay bilgileri www.iyigirisim.com adresinden inceleyebilir, kayıt sayfasından etkinliğe kayıt olabilirsiniz.

Haberimizi "iş planı geliştime" noktasında bilgi ve pratik  ihtiyacı olan girişimcilerimiz başta olmak üzere tüm okurlarımızın ilgi ve bilgisine sunuyoruz.

İdris Cin / Girişim Haber

Bu içeriği 4.454 kişi okudu.
Kategori: Eğitim / Üniversite, Etkinlik, KOBİ, STK
Yazar İdris Cin Hakkında

Matematik Mühendisi olup, 2005 yılından beri bilişim sektöründe Yazılım Mühendisi olarak çalışmakta olan İdris Cin, 2006'dan beri girişim analizleri yazdığı kişisel blogunu Eylül 2010'da Girişim Haber olarak profesyonelleştirdi. Girişim Haber Yayın Yönetmenliğinin yanısıra özel sektörde Yazılım Proje Yöneticisi ünvanıyla profesyonel hayatına devam etmektedir.

Yorum Ekle

Ad Soyad *
E-mail * (Gravatar resminiz görünecek)
Web
KalınYatayAltı ÇiziliAlıntı
  •   Yorum  
  •   Önizle  
Yükleniyor