Ankara'da "Adım Adım Yatırım" Etkinliği Düzenleniyor!

Teknokent Teknoloji Yatırımcıları Derneği (METU Technopolis - Business Angels Network, METUTECH-BAN)'nin düzenlediği “Yatırımcı-Girişimci Buluşması” etkinliklerine 3 Mart 2012 Cumartesi günü bir yenisini daha ekliyor. Yenilikçi Ankara girişimcisi melek yatırımcılar ile tanışıyor. Yatırımcı-Girişimci Buluşması olan bu etkinliği, Ankaralı girişimciler olmak üzere bütün girişimcilerimize tavsiye ediyor, haberimizi ilgi ve bilgilerinize sunuyoruz.

Teknokent Teknoloji Yatırımcıları Derneği (METU Technopolis  - Business Angels Network, METUTECH-BAN)'nin düzenlediği “Yatırımcı-Girişimci Buluşması” etkinliklerine 3 Mart 2012 Cumartesi günü  bir yenisini daha ekliyor. Yenilikçi Ankara girişimcisi melek yatırımcılar ile tanışıyor.

METUTECH-BAN, iyi bir iş fikrine sahip girişimci kişi ya da şirketler ile bu iş fikirlerini hayata geçirmeleri için erken dönem finansmanı başta olmak üzere hem maddi hem de yönetsel destekler sunan  dernek üyesi  ‘melek yatırımcılar’ arasında bir köprü görevi görmeyi amaç edinerek faaliyetlerini sürdürüyor. Dernek, bu sayede iş fikrinden ticari bir başarı elde edilmesi, nitelikli iş gücü için istihdam sağlanması, bölge ve  ülke ekonomisine katkı sağlanmasını amaçlıyor.

Adım adım yatırımcı ile nasıl ilişki kurulur, ürünleriniz için hangi aşamada sermaye bulunur ve yatırımcı girişimci ilişkisi nasıl sürdürülür? METUTECH-İş Melekleri Ağı (METUTECH-BAN) Teknogirişim Derneği İşbirliğiyle İş Meleği Yatırımcılarını, Hukukçuları Ankaralı Girişimcilere getiriyor.
 
İşte Konuşmacılar:

  • METUTECH-İş Melekleri Ağı (METUTECH-BAN) Yatırımcıları
  • Koç Holding-Inventram Genel Müdürü Cem Soysal
  • Etohum Kurucusu Burak Büyükdemir 
  • Av. Ayça Arancı & Av. E. Kağan Dora

Etkinlik Bilgileri;

METUTECH-BAN Adım Adım Yatırım Etkinliği
Organizatör : METUTECH-BAN
Tarih : 3 Mart 2012 Cumartesi günü Saat:13.30-18.30
Yer: ODTÜ Kültür ve Kongre Merkezine (KKM)
Katılım Detayı: etkinlik sayfasından kayıt olarak katılacağınızı belirtebilirsiniz.

Etkinlik hakkında daha fazla bilgi için http://adimadimyatirim-esli.eventbrite.com sayfasını, METUTECH-BAN hakkında daha fazla bilgi için www.metutechban.org web sitesini inceleyebilirsiniz.

Yatırımcı-Girişimci Buluşması olan bu etkinliği, Ankaralı girişimciler olmak üzere bütün girişimcilerimize tavsiye ediyor, haberimizi ilgi ve bilgilerinize sunuyoruz.

Sevgi ve Saygılarımızla,

İdris Cin / Girişim Haber

Yazar İdris Cin Hakkında

Matematik Mühendisi olup, 2005 yılından beri bilişim sektöründe Yazılım Mühendisi olarak çalışmakta olan İdris Cin, 2006'dan beri girişim analizleri yazdığı kişisel blogunu Eylül 2010'da Girişim Haber olarak profesyonelleştirdi. Girişim Haber Yayın Yönetmenliğinin yanısıra özel sektörde Yazılım Proje Yöneticisi ünvanıyla profesyonel hayatına devam etmektedir.

Yorum Ekle

Ad Soyad *
E-mail * (Gravatar resminiz görünecek)
Web
KalınYatayAltı ÇiziliAlıntı
  •   Yorum  
  •   Önizle  
Yükleniyor