Girişimci Ruhlar 2012'de de Buluşmaya Devam Ediyor!

Dünyanın en büyük sivil toplum kuruluşlarından Genç Liderler ve Girişimciler Derneği (Junior Chamber International ) İstanbul Şubesi Girişimci Ruhlar Buluşmalarına 2012'de de devam ediyor. JCI İstanbul bünyesinde geçen yıl büyük ilgi uyandıran "Girişimci Ruhlar Buluşuyor!" etkinlikleri 2012'de de aynı hızla devam ediyor. İş dünyasında girişimcilik hikayeleriyle dikkat çeken ve öne çıkan isimlerin ağırlandığı etkinlik, bu yıl ikinci kez düzenleniyor. 2011 yılında girişimcilik ekosisteminin örnek isimleri olan Alphan Manas, Baybars Altuntaş ve Sina Afra... ile başlayan söyleşiler, bu yıl "Ertuğrul Belen" ile devam ediyor.

Dünyanın en büyük sivil toplum kuruluşlarından Genç Liderler ve Girişimciler Derneği (Junior Chamber International ) İstanbul Şubesi Girişimci Ruhlar Buluşmalarına 2012'de de devam ediyor.

JCI İstanbul bünyesinde geçen yıl büyük ilgi uyandıran "Girişimci Ruhlar Buluşuyor!" etkinlikleri 2012'de de aynı hızla devam ediyor. İş dünyasında girişimcilik hikayeleriyle dikkat çeken ve öne çıkan isimlerin ağırlandığı etkinlik, bu yıl ikinci kez düzenleniyor. 2011 yılında girişimcilik ekosisteminin örnek isimleri olan Alphan Manas, Baybars Altuntaş ve Sina Afra... ile başlayan söyleşiler, bu yıl "Ertuğrul Belen" ile devam ediyor.

Girişimcilikte öne çıkmış isimlerin, bir adım arkalarından onları takip edenlere, girişimcilik serüvenlerini ve deneyimlerini anlattığı etkinlik, bu isimleri çok daha yakından tanıma ve birebir tavsiyelerini alma imkanını genç girişimcilere sunuyor.

2012 yılının ilk etkinliğinin konuğu Sihir Mobilya ve Natuzzi İstanbul Yönetim Kurulu Üyesi, Türkiye'nin en büyük online pırlanta mağazası www.divasdiamond.com'un da kurucu ortağı ve bugüne kadar 30 binin üzerinde profesyonele Türkiye'de bir ilk olan Speed Networking yaptırmış olan Business Networking Akademi'nin kurucusu Ertuğrul Belen. Belen, girişimcilik ekosisteminin tanınan bir siması olma dışında, melek yatırım kanallarında internet ve mobil girişimlere danışmanlık ve yatırım yaparak da sisteme büyük katkı sağlayan bir isim. Ertuğrul Belen aynı zamanda iş dünyası ve networking gözlem ve deneyimlerini Sabah İş'te İnsan yazarı olarak paylaşıyor.

Uluslararası Genç Liderler ve Girişimciler Derneği İstanbul şubesi üyesi Berk Çağlayan direktörlüğündeki etkinlikte, girişimciler, Ertuğrul Belen'i şirket içi kurumsal girişimcilik, sosyal girişimcilik ve hızla parmakla gösterilen bir örnek haline gelen yeni girişimiyle ilgili sorularıyla terletecekler.

25 Ocak 2012 Çarşamba günü, Taksim Titanic Hotel'de gerçekleşecek etkinlik, saat 19:00'da başlayacak. Üstelik kayıtlar grb.eventbrite.com adresinden kolaylıkla yapılabiliyor. 25 Ocak Çarşamba'yı takvimlerinize eklemeyi unutmayın!

Girişim Haber olarak etkinliği düzenleyen JCI İstanbul ekibini tebrik ediyor, etkinliğe katılacak girişimcilere ve tüm katılımcılara şimdiden verimli bir etkinlik diliyor, tüm okurlarımızın ilgi ve bilgisine sunuyor, katılmanızı kesinlikle tavsiye ediyoruz.

Sevgi ve Saygılarımla
Hasan Turgut Özdemir / Girişim Haber

Bu içeriği 10.689 kişi okudu.
Kategori: Etkinlik, Girişimci Ekosistemi

Yorum Ekle

Ad Soyad *
E-mail * (Gravatar resminiz görünecek)
Web
KalınYatayAltı ÇiziliAlıntı
  •   Yorum  
  •   Önizle  
Yükleniyor