İnternet Dünyasının Oscar’larında Geri Sayım Başladı!

Bu yıl 10.su gerçekleştirilen Altın Örümcek Web Ödülleri’nde 34 kategoride yine jürinin ve halkın birlikte seçtiği en iyi internet projeleri belli olacak. Başvurular için son gün 30 Aralık Cuma. Web girişimcilerimiz başta olmak üzere tüm okurlarımızın ilgi ve bilgisine sunuyoruz. İşte detaylar..

Bu yıl 10.su gerçekleştirilen Altın Örümcek Web Ödülleri’nde 34 kategoride yine jürinin ve halkın en iyileri belli olacak. Başvurular için son gün 30 Aralık Cuma.

DorukNet Pazarlama Müdürü Aslı Cem Avcılar 10. Altın Örümcek Web Ödülleri’ne ilginin yoğun olduğunu belirterek geçen yılın aynı dönemine göre kıyaslandığında başvuru sayısında artış gözlendiğini belirtti. Aslı Cem Avcılar dokuz yıl içerisinde 21 bin 775 başvurunun değerlendirildiğini belirterek 10. yılda 25 bini geçmeyi hedeflediklerini söyledi.  Her geçen yıl başvuru sayısının arttığını belirten Avcılar dokuz yıl içinde birincilik ödülü alan web sitesi sayısının ise 321 olduğunu sözlerine ekledi.

Başvurularınızı son güne bırakmayın

Aslı Cem Avcılar, başvuruların 30 Aralık tarihine kadar www.altinorumcek.com web sitesinden yapılacağını belirtti. 01 Aralık’ta başlayan başvuru sürecini değerlendiren Avcılar yoğun bir ilgi ile karşılaştıklarını ifade ederek bir önceki yıl ile kıyaslandığında başvuru sayılarında artış yaşandığını vurguladı. Avcılar, başvuru süresinde bir uzatma olmayacağını belirterek geçen sene 4 binin üzerine çıkan başvuru sayısının bu sene daha da artacağının şimdiden görüldüğünü ifade etti.

Sosyal Medya Altın Örümcek’teki yerini aldı

Altın Örümcek ödülüne sahip olmak isteyenler 34 kategori içerisinden, üç farklı kategoride başvuruda bulunabilecekler. Bir web sitesi için en fazla üç farklı kategoride başvuru yapılabilecek. 10. Altın Örümcek Web Ödülleri’nde bu yıl sosyal medya kampanyaları ayrı bir kategori olarak eklendi. Bu kategoride belirli bir markanın, bir ürünün, kampanyanın veya hizmetin iletişimini yapmak amacıyla geliştirilen sosyal medya kampanyaları değerlendirilecek.

Başvurular için son gün 30 Aralık Cuma olan 10.Altın Örümcek Web Ödülleri ile ilgili tüm detaylara www.altinorumcek.com web sitesinden ulaşabilirsiniz.

Web girişimcilerimiz başta olmak üzere tüm okurlarımızın ilgi ve bilgisine sunuyoruz.

Sevgi ve Saygılarımla,

İdris Cin / Girişim Haber

Bu içeriği 3.788 kişi okudu.
Kategori: Bilişim / Teknoloji, Ulusal, Yarışma
Yazar İdris Cin Hakkında

Matematik Mühendisi olup, 2005 yılından beri bilişim sektöründe Yazılım Mühendisi olarak çalışmakta olan İdris Cin, 2006'dan beri girişim analizleri yazdığı kişisel blogunu Eylül 2010'da Girişim Haber olarak profesyonelleştirdi. Girişim Haber Yayın Yönetmenliğinin yanısıra özel sektörde Yazılım Proje Yöneticisi ünvanıyla profesyonel hayatına devam etmektedir.

Yorum Ekle

Ad Soyad *
E-mail * (Gravatar resminiz görünecek)
Web
KalınYatayAltı ÇiziliAlıntı
  •   Yorum  
  •   Önizle  
Yükleniyor