2011 Global Girişimcilik Haftası'nda JCI İstanbul Etkinlikleri

Bir önceki haberimizde sizlere duyurduğumuz, 14–20 Kasım 2011 tarihleri arasında 123 ülkeyle eş zamanlı kutlayacağımız 'Global Girişimcilik Haftası-GGH' için geri sayım başladı. Dünya çapında faaliyet gösteren genç liderler ve girişimciler federasyonu olan JCI(Junior Chamber International)'nin İstanbul ayağı olan JCI İstanbul, bu haftaya özel hazırladığı programlar, etkinlikler ile dolu dolu bir GGH hedefliyor. İşte detaylar..

Bir önceki haberimizde sizlere duyurduğumuz, 14–20 Kasım 2011 tarihleri arasında 123 ülkeyle eş zamanlı kutlayacağımız 'Global Girişimcilik Haftası-GGH' için geri sayım başladı. Dünya çapında faaliyet gösteren genç liderler ve girişimciler federasyonu olan  JCI (Junior Chamber International)'nin İstanbul ayağı olan JCI İstanbul, bu haftaya özel hazırladığı programlar, etkinlikler ile dolu dolu bir GGH hedefliyor.

İşte Global Girişimcilik Haftasındaki JCI Etkinlikleri;

Katılım için jcistanbul.eventbrite.com adresini ziyaret edebilirsiniz.

JCI Nedir?

Junior Chamber International (JCI) üyelerinin liderlik vasıflarını geliştirerek yaşadıkları toplumda pozitif değişimi gerçekleştirmeye katkıda bulunmayı amaçlayan bir dernektir. Junior Chamber International yaşadığımız küreselleşme sürecinde üyelerine toplumda pozitif değişime katkıda bulunmaları için ihtiyaç duyacakları imkanları geliştirecek fırsat alanları sunmaktadır. Üyelerin kişisel becerilerini ve liderlik vasıflarını geliştirmesini, sosyal sorumluluk ve girişimcilik ruhunu kazanmasını, takım çalışması ve dayanışmasını ön plana alır.

Global Girişimcilik Haftası kapsamında JCI İstanbul'un hazırladığı bu etkinlikleri siz değerli okurlarımızın ilgi ve bilgisine sunuyoruz.

Sevgi ve Saygılarımızla,

İdris Cin / Girişim Haber

Bu içeriği 4.660 kişi okudu.
Kategori: Eğitim / Üniversite, Etkinlik
Yazar İdris Cin Hakkında

Matematik Mühendisi olup, 2005 yılından beri bilişim sektöründe Yazılım Mühendisi olarak çalışmakta olan İdris Cin, 2006'dan beri girişim analizleri yazdığı kişisel blogunu Eylül 2010'da Girişim Haber olarak profesyonelleştirdi. Girişim Haber Yayın Yönetmenliğinin yanısıra özel sektörde Yazılım Proje Yöneticisi ünvanıyla profesyonel hayatına devam etmektedir.

Yorum Ekle

Ad Soyad *
E-mail * (Gravatar resminiz görünecek)
Web
KalınYatayAltı ÇiziliAlıntı
  •   Yorum  
  •   Önizle  
Yükleniyor