Fırsat Bu Fırsat, Kullanıcı Dostu Yeni Özellikler Sunuyor!

70'e yakın fırsat sitesindeki tüm fırsatları kullanıcıları için tek bir çatı altında toplayan Fırsat Bu Fırsat; harita, mobil site, iPhone ve Android için yapılmış uygulamalarla şimdi çok daha kullanışlı. 1 milyonu aşkın Fırsat Bu Fırsat üyesi ilgi alanlarına yönelik fırsatlardan yararlanabildikleri gibi artık mobil cihazlarıyla da bu fırsatlara her an, her yerden erişebiliyorlar....


Fırsat Bu Fırsat, 1 Milyonu Aşkın Üyesine Kullanıcı Dostu Yeni Özellikler Sunuyor!

70'e yakın fırsat sitesindeki tüm fırsatları kullanıcıları için tek bir çatı altında toplayan Fırsat Bu Fırsat; harita, mobil site, iPhone ve Android için yapılmış uygulamalarla şimdi çok daha kullanışlı. 1 milyonu aşkın Fırsat Bu Fırsat üyesi ilgi alanlarına yönelik fırsatlardan yararlanabildikleri gibi artık mobil cihazlarıyla da bu fırsatlara her an, her yerden erişebiliyorlar.

Fırsat Bu Fırsat yeni özellikleriyle kullanıcılarının aradıkları fırsata en kısa sürede erişmesini kolaylaştırıyor. Kategori ve harita özellikleri sayesinde Fırsat Bu Fırsat kullanıcıları aradıkları kriterlere göre site içinde arama yaparak ve mekanları harita üzerinden görerek kendilerine en uygun fırsatları yakalayabiliyor. Bunun yanı sıra mobil cihazlar için yapılan uygulamalarla bu fırsatları istedikleri zaman istedikleri yerde inceleyebiliyor ve satın alabiliyorlar. Bu yeniliklerin detaylarını aşağıda bulabilirsiniz.

Sushi'den Kavitasyona Kadar Yüzlerce Kategori

Fırsat Bu Fırsat her gün yüzlerce fırsatı kullanıcılarıyla buluşturuyor. Bu kadar fırsat arasından ihtiyacınız olan fırsatı bulmak elbette kolay değil. Bu nedenle Fırsat Bu Fırsat kullanıcılarına fırsatları kahvaltı fırsatları, kuaför fırsatları, tatil fırsatları şeklinde ayrıştırıyor. Böylece sadece istediğiniz fırsatlara bir tık ile ulaşabiliyorsunuz. Böylece hem size zaman kazandırırken, hem de aradığınız fırsatın gözünüzden kaçmamasını sağlamış oluyoruz.

Kişiye Özel Fırsatlar!

Fırsat Bu Fırsat üyelerini tanıyor, alışveriş alışkanlıklarını ve ihtiyaçlarını belirliyor ve üyeler siteye her giriş yaptıklarında bu ihtiyaçlara yönelik fırsatları listeliyor. Bu sayede, kullanıcılar vakit kaybetmeden ihtiyaç duyduğu fırsata anında erişebiliyor. Ayrıca, ilerleyen günlerde kullanıcılar profillerindeki filtreleme özelliğini kullanarak e-posta adreslerine gönderilen bültenlerdeki fırsatları da seçebilecekler. Örneğin, günlük bültende güzellik fırsatıyla karşılaşmak istemeyen bir kullanıcı, profilinden güzellik fırsatlarını kaldırarak bu fırsatların gelmesini engelleyebilecek. Aynı şekilde, kahvaltı fırsatları, tatil fırsatları gibi sadece belli kategorilerle ilgilenen kullanıcılar da bunları profillerine ekleyerek sadece bunlarla ilgili e-posta alabilecekler.

Harita Üzerinden Mekan Arama

Fırsat Bu Fırsat, yeni harita özelliği sayesinde kullanıcılarına şehirlerindeki fırsatların tam olarak nerede olduğunu harita üzerinde gösteriyor. Böylece fırsatlara tek tek bakıp, size yakın mı değil mi diye araştırmak yerine, yan sokağınızdaki ya da bulunduğunuz mahalledeki fırsatlara tek bir tık ile ulaşabiliyorsunuz. Harita sayfasında bulunan diğer detaylı arama kriterleri ile fırsatları sadece bulundukları yere göre değil fiyatlarına ve kategorilerine göre de filtreleyebiliyorsunuz. Böylece istediğiniz fırsata nokta atışı yapabiliyorsunuz.

Fırsat Bu Fırsat Artık Cepte!

iPhone ve Android için geliştirilen kullanıcı dostu uygulamalarla kullanıcılar şehirlerindeki tüm fırsatlara istedikleri her yerden cep telefonları ile ulaşabiliyorlar. Ayrıca, mobil site sayesinde diğer mobil cihazlarla da Fırsat Bu Fırsat'a erişebiliyorlar. Yani, artık kimse kendisine en uygun fırsatı bulmak için bilgisayar karşısında oturmak zorunda değil, fırsatlar her zaman cebinizde!

Fırsat kategorileri artık Facebook ve Twitter'da!

Fırsat Bu Fırsat, sosyal medya hesapları üzerinden de binlerce kullanıcısıyla iletişim kuruyor. Kategorilere göre ayrı ayrı fırsat sayfaları ile herkes sadece ilgilendiğini kategorilerdeki fırsat sayfalarını takip edebiliyorlar. Örneğin, sadece kahvaltı fırsatı arayanlar, Facebook ve Twitter üzerinden "İstanbul Kahvaltı Fırsatları" sayfasını takip ederek diğer yüzlerce fırsat arasında kaybolmaktan kurtuluyorlar.

Fırsat Bu Fırsat, üyelerinin binlerce fırsat arasından kendileri için en uygun olanını, en kısa sürede bulmalarını sağlıyor. Fırsat Bu Fırsat'ın yeni özellikleri ise hızınıza hız katıyor.

Fırsat Bu Fırsat Hakkında
Fırsat Bu Fırsat Haziran 2010'da Amerika'da Silikon Vadisi'nde kuruldu. Fırsat Bu Fırsat'ın iş geliştirme bölümü Silikon Vadisi'nde, pazarlama bölümü ise İstanbul'dadır. Şirket, Şehir Fırsatı, Şehri Keyif, Grupanya gibi yaklaşık 70 grup satın alma sitesini tek bir sitede toplayan en büyük lokal alışveriş platformudur.
İletişim:
Reyhan Çepik
Pazarlama Direktörü
reyhan@firsatbufirsat.com

www.firsatbufirsat.com
www.facebook.com/firsatbufirsat
www.twitter.com/firsatbufirsat

Yenilenen FırsatBuFırsat.com haberimizi, okurlarımızın ilgi ve bilgilerine sunar, FırsatBuFırsat Ailesine yayın hayatlarında başarılarının devamını dileriz.

Sevgi ve Saygılarımızla
Hasan Turgut Özdemir / Girişim Haber

Yorum Ekle

Ad Soyad *
E-mail * (Gravatar resminiz görünecek)
Web
KalınYatayAltı ÇiziliAlıntı
  •   Yorum  
  •   Önizle  
Yükleniyor