Fikir Toplama Kampı'05 Başvuru Süreci Başladı !

FikirSizler, ana projeleri olan FTK (Fikir Toplama Kampı)’ nın 5.sini 15-16 Ekim tarihlerinde Bahçeşehir Üniversitesinde, 22-23 Ekim tarihlerinde İstanbul Sanayi Odası’nda gerçekleştirilecek. TOBB-İGGK VE Bahçeşehir Üniversitesi ana sponsorluğunda gerçekleşecek olan kamp ile; üniversite öğrencilerinin proje bazlı fikirler üretmesine olanak sağlamak amaçlanmakta. İşte detaylar..

FikirSizler, ana projeleri olan FTK (Fikir Toplama Kampı)’ nın 5.sini 15-16 Ekim tarihlerinde Bahçeşehir Üniversitesinde, 22-23 Ekim tarihlerinde İstanbul Sanayi Odası’nda gerçekleştirilecek.

TOBB-İGGK VE Bahçeşehir Üniversitesi ana sponsorluğunda gerçekleşecek olan kamp ile; üniversite öğrencilerinin proje bazlı fikirler üretmesine olanak sağlamak amaçlanmakta.

FikirSizler yenilikçi iş fikirleri üreten ve ürettiren, gençlerin bu fikirleri hayata geçirmelerini sağlayan inovatif girişimcilik platformu. FikirSizlerin misyonu; gençlere yenlikçi projeler ürettirmede platform oluşturmak, üretilen projeleri hayata geçirmede fon sağlamak ve projelere global marka değeri katmak.

Fikir Toplama Kampı, FİKİR + SİZ = MARKA formülü ile oluşturulmuş, 4 gün süren bir kamp modelidir.

Fikir Haftası

FTK’nın ilk 2 günü olan Fikir haftasında, 5 kişiden oluşan ekipler ile web, mobil, reklam-pazarlama ve ürün/hizmet geliştirme alanlarında iş fikirleri üretilir.Siz haftasına kadar olan süreçte, üretilen fikirler üzerine çalışılıyor ve projeler yazılıyor.

Siz Haftası

22-23 Kasım günü gerçekleşecek olan Siz haftasında, Fatih Uysan, İsmail Hakkı Polat, Bülent Tekmen, Tufan Karaca ve Fatoş Karahasan dan oluşacak jüriye projeler sunulacak. 23 Kasım günü ise inovasyon, marka ve girişim alanlarında eğitimler verilecek. Bu eğitimlerden Girişimcilik eğitimi İsmail Haznedar, Marka eğitimi Hakan Senbir, İnovasyon eğitimi ise Salih Keskin tarafından verilecek.

FTK’dan çıkan projeler elemeden geçtikten sonra, FikirSizler’in çözüm ortaklarından biri olan FİYO tarafından fon sağlanacakr. Sağlanacak miktarın limiti ise projelere göre değişiklik gösterecek.

Fikir Toplama Kampı’05 ‘e son başvuru tarihi 9 Ekim 2011 olup, başvuru yapmak ve daha detaylı bilgi almak için www.fikirtoplamakampi.com adresini ziyaret edebilirsiniz.

Bu kampı fikir sahibi girişimci okurlarımız başta olmak üzere tüm okurlarımızın ilgi ve bilgisine sunuyoruz,

Sevgi ve Saygılarımızla,

İdris Cin / Girişim Haber

Yazar İdris Cin Hakkında

Matematik Mühendisi olup, 2005 yılından beri bilişim sektöründe Yazılım Mühendisi olarak çalışmakta olan İdris Cin, 2006'dan beri girişim analizleri yazdığı kişisel blogunu Eylül 2010'da Girişim Haber olarak profesyonelleştirdi. Girişim Haber Yayın Yönetmenliğinin yanısıra özel sektörde Yazılım Proje Yöneticisi ünvanıyla profesyonel hayatına devam etmektedir.

Yorum Ekle

Ad Soyad *
E-mail * (Gravatar resminiz görünecek)
Web
KalınYatayAltı ÇiziliAlıntı
  •   Yorum  
  •   Önizle  
Yükleniyor