Hedef Akademi'den Girişimcilere "Marketing Eğitimi" Fırsatı

Çanakkale 18 Mart Üniversitesi Genç Girişimciler Topluluğu 2010-2011 dönemi başkanlarından Hasan Basri Demir ve Emir Bozkurt’un iş hayatındaki ilk adımlarını attıkları ‘Hedef Akademi’ 17 Ağustos Çarşamba günü ilk eğitim etkinliğini düzenlemeye hazırlanıyor. İşte detaylar..

Çanakkale 18 Mart Üniversitesi Genç Girişimciler Topluluğu 2010-2011 dönemi başkanlarından Hasan Basri Demir ve Emir Bozkurt’un iş hayatındaki ilk adımlarını attıkları ‘Hedef Akademi’ 17 Ağustos Çarşamba günü ilk eğitim etkinliğini düzenlemeye hazırlanıyor.

Hedef Akademi ve Desnet Yazılım Grubu'nun ortaklaşa düzenlediği etkinlik; 17 Ağustos 2011 Çarşamba günü Derviş Eroğlu Kültür Merkezinde düzenleniyor ve ‘School Of Marketing’ isimli bir eğitim olarak karşımıza çıkıyor.

Etkinliğe katılacak isimler ve etkinlik programı

12.00-12.45: Ömer Ekinci (Desnet Yazılım Grubu) 21.Yüzyılın En Etkili Satış Pazarlama Yöntemi ”Fırsat Siteleri”
12.45-13.30: Selim Çavuş (Düşün Taşın Derneği) ‘Kariyer Planlamasında Tripod Yöntemi’
13.30-14.15: İpek Aral Kişioğlu (Kaynagiminsan) Yetenek ve Kariyer
14.15-14.30: ARA
14.30-15.15: Mert Nuhoğlu (Borland) ‘İnternet Üzerinden Satış ve Pazarlama’
15.15-16.00: Deniz Özkan (Gezikolik) Modern Pazarlama Araçları ve E-Ticaret’
16.00-17.30: Elbruz Erdoğan (Grupfoni) ‘Pazarlama ve Satış Hakkında Temel Bilgiler’ / Çağrı Işıklıoğlu (Turkcell) ‘En yeni Satış Metodları

Not: Etkinliğe katılacaklara English Time’dan yüzde 50, Bilge Adam’dan da yüzde 40 indirim çeki veriliyor. Ayrıca “School of Marketing” Eğitimi ve Katılım Sertifikası, 100 TL yerine Saklışehir'e özel 37 TL. İşte eğitim fırsatını değerlendirebileceğiniz Saklışehir satış adresi: http://www.saklisehir.com/firsat/sehir/istanbul/school-of-marketing-egitimi-37-tl

Eğitim hakkındaki ayrıntılı bilgi için www.hedefakademi.com aresini ziyaret edebilir, etkinliği Facebook Etkinlik Sayfası'ndan takip edebilirsiniz.

Hedef Akademi Hakkında

Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi Genç Girişimciler Topluluğu ile başlayan organizasyon ve eğitim deneyimlerini, sahip olduğu çevre ve rekabet koşullarını da göz önünde bulundurarak, kurumsal arenaya taşıyan bir projedir.

Hedef Akademi, bir ülkenin geleceği olan gençlerini, çeşitli etkinlikler ve eğitimlerle geliştirmeyi, piyasaya uygun hale getirmeyi amaçlayan, kâr’dan daha önemli değerler olduğuna inanan ulusal çapta bir organizasyondur.

Bu eğitim etkinliğini girişimci gençlerimiz başta olmak üzere tüm okurlarımızın ilgi ve bilgisine sunuyoruz.

Sevgi ve Saygılarımla,

İdris Cin / Girişim Haber

Yazar İdris Cin Hakkında

Matematik Mühendisi olup, 2005 yılından beri bilişim sektöründe Yazılım Mühendisi olarak çalışmakta olan İdris Cin, 2006'dan beri girişim analizleri yazdığı kişisel blogunu Eylül 2010'da Girişim Haber olarak profesyonelleştirdi. Girişim Haber Yayın Yönetmenliğinin yanısıra özel sektörde Yazılım Proje Yöneticisi ünvanıyla profesyonel hayatına devam etmektedir.

Yorum Ekle

Ad Soyad *
E-mail * (Gravatar resminiz görünecek)
Web
KalınYatayAltı ÇiziliAlıntı
  •   Yorum  
  •   Önizle  
Yükleniyor