Türkiye'nin Amatör Müzik Platformu 'Müzikop'

Kendisini Türkiye'nin Amatör Müzik Platformu olarak tanıtan, amatör müzik üreticileriyle müzikseverleri bir araya getirmeyi amaçlayan Müzikop, Türkiye'nin En büyük ve En Kapsamlı Amatör Müzik Paylaşım Platformudur.

Müzikop

Kendisini Türkiye'nin Amatör Müzik Platformu olarak tanıtan, amatör müzik üreticileriyle müzikseverleri bir araya getirmeyi amaçlayan Müzikop, Türkiye'nin En büyük ve En Kapsamlı Amatör Müzik Paylaşım Platformu olma yolunda ilerliyor.

Dünyanın her yerinden Amatör Müzik üreticileri, Müzisyenler, Ses Sanatçıları eserlerini video olarak kaydederek Müzikop'ta yayınlayabilir.

Amatör müzik severler de birçok kategori filtrelemesi yaparak zevklerine uygun amatör müzikleri dinleme imkanına sahiptir.

Müziğin evrenselliğini ve özgürlüğü temel alınarak, müzisyenler ve dinleyiciler arasında köprüler kurulur, isteyen herkes müziğini kitlelere ulaştırabilir.

Müziğin birleştirici etkisinin sonsuza dek sürmesi dileğiyle...

Müzisyenler:

Müzikle amatör veya profesyonel olarak ilgilenen herkes; eserlerini video olarak sitemize yükleyebilir, istediği kişisel bilgilerini paylaşabilir, mesajlar, duyurular ve gruplar vasıtasıyla dinleyicileri ile ileşim kurarabilir.

"Müzisyen"lerimiz yayınladığı eserler hakkında eleştiri ve yorumlar alarak kendini geliştirebilir, yapacağı konserler, sahne, albüm v.b. çalışmaları hakkında kitleleri bilgilendirebilir. Diğer müzisyenlerle iletişim kurabilir, çalışma ve eserlerini takip edebilir.

Dinleyiciler:

Müzik dinlemekten keyif alan, iyi müziğin sadece ana-akım medya ve platformlarda bulunamayacağını bilen, amatör müziğin keyfini, kalitesi ve özgünlüğünü hissetmek isteyen herkes Müzikop üyesi olabilir. Dinleyiciler, istedikleri müzik türünde arama yapabilir, eserler hakkında yorum ve eleştiride bulunabilir, eser sahipleriyle iletişime geçebilir, kendi şarkı listelerini oluşturabilir, etkinlik ve duyurulardan haberdar olabilir... kısacası içinde müzik olan her eğlenceye dahil olabilirler.

Kaliteli müziğin her türünü bulabileceğiniz bu eşsiz platforma siz de müzisyen yada dinleyici olarak katılabilir, kendi profilinizi oluşturup, dinleyici ve müzisyenlerle iletişime geçebilir, yaptığınız yorum ve paylaşımlardan puan kazanabilir ve puanlarla süpriz hediyeler kazanma şansı yakalayabilirsiniz."

Bu haberimizi, yatırımcı, girişimci ve müziksever okurlarımızın ilgi ve bilgilerine sunar, Müzikop Ailesine yayın hayatlarında başarılar dileriz.

Sevgi ve Saygılarımızla
Hasan Turgut Özdemir / Girişim Haber

Bu içeriği 6.527 kişi okudu.
Kategori: Bilişim / Teknoloji, Yeni Girişim

Yorum Ekle

Ad Soyad *
E-mail * (Gravatar resminiz görünecek)
Web
KalınYatayAltı ÇiziliAlıntı
  •   Yorum  
  •   Önizle  
Yükleniyor