Artık Festival Afişlerinin De Bir Yarışması Var !

AfişPark'ın ilkini düzenlediği AfişFest'2011 isimli yarışması ile bu yılın "en iyi festival afişini" seçiyor. Sen de AFİŞFEST'2011 Yılın En İyi Şenlik Afişini Seçmeye Ne Dersin? www.afispark.com/yarisma adresinden üniversiteler afişlerini yükleyebilir ve oy kullanabilirler.En çok oy alan festival afişi birinci seçilecek ve 1 yıl AfişPark medya sponsorluğu kazanacak. İşte detaylar..

AfişPark'ın ilkini düzenlediği AfişFest'2011 isimli yarışması ile bu yılın "en iyi festival afişini" seçiyor. Sen de AFİŞFEST'2011 Yılın En İyi Şenlik Afişini Seçmeye Ne Dersin?

www.afispark.com/yarisma adresinden üniversiteler afişlerini yükleyebilir ve oy kullanabilirler.En çok oy alan festival afişi birinci seçilecek ve 1 yıl AfişPark medya sponsorluğu kazanacak.

Birinci seçilen festival afişini oylayanlar arasından seçilecek ilk 3 kişiye www.netlioo.com 'dan 150 TL değerinde alışveriş çeki, 4.kişiye www.istanbul.com' dan 2 kişilik muhteşem bir akşam yemeği, 5.ve 6.kişiye ise www.beyazperde.com 'dan 2 kişilik sinema bileti hediye edilecek.

En iyi festival afişini seçmek üniversiteli gençlerin tıklarının ucunda… Oylamalar 30 Mayıs 2011 tarihine kadar devam edecek.

e-posta: info@afispark.com
www.afispark.com/yarisma

Girişim Haber olarak medya sponsoru olduğumuz Afişfest 2011'i düzenleyen AfişPark ekibine teşekkür eder, yarışmacı arkadaşlara başarılar dileriz.

Sevgi ve Saygılarımızla
Hasan Turgut Özdemir / Girişim Haber

Bu içeriği 4.311 kişi okudu.
Kategori: Eğitim / Üniversite, Yarışma

Yorum Ekle

Ad Soyad *
E-mail * (Gravatar resminiz görünecek)
Web
KalınYatayAltı ÇiziliAlıntı
  •   Yorum  
  •   Önizle  
Yükleniyor