Yapı Sektörü İçin "İnovasyon Konferansı 2011" Başlıyor!

Yapı sektöründe iş mükemmelliğiyle rekabet avantajı yaratan, sektörün geleceği “inovasyon”; Yapı-Endüstri Merkezi tarafından düzenlenen İnovasyon Konferansı’nda gündeme geliyor. 5 Mayıs 2011’de YEM Etkinlik Salonu’nda Saint-Gobain Weber Ana Sponsorluğu’nda gerçekleştirilecek konferans; konunun yerli yabancı uzmanlarının vereceği bilgiler ve sektörde bu alana yatırım yapan firmaların paylaşacakları deneyimlerle katılımcılara yol haritası çizecek. İşte detaylar..

Yapı sektöründe iş mükemmelliğiyle rekabet avantajı yaratan, sektörün geleceği “inovasyon”; Yapı-Endüstri Merkezi tarafından düzenlenen İnovasyon Konferansı’nda gündeme geliyor.

5 Mayıs 2011’de YEM Etkinlik Salonu’nda Saint-Gobain Weber Ana Sponsorluğu’nda gerçekleştirilecek konferans; konunun yerli yabancı uzmanlarının vereceği bilgiler ve sektörde bu alana yatırım yapan firmaların paylaşacakları deneyimlerle katılımcılara yol haritası çizecek.

Yapı dünyasının bilgi merkezi olarak 43 yıldır faaliyet gösteren Yapı-Endüstri Merkezi, Türkiye’de yapı sektörünün ve fiziksel çevrenin kalitesinin gelişiminde rol oynayacak öncü projeleri hayata geçirmeye devam ediyor. YEM tarafından düzenlenen buluşmalar, yapı sektörünün farklı kesimleri arasında bilgi paylaşımı, iletişim ve tanıtım olanağı sağlarken, sektörün gelişimine de katkıda bulunuyor.

Bu çerçevede Yapı-Endüstri Merkezi, Türkiye’deki ekonomik büyümeden doğrudan etkilenen, hem istihdamın hem de ekonominin lokomotifi olan inşaat sektörünün kurumsallaşmasına katkıda bulunmak ve agresif rekabet ortamında kurum ve kuruluşların fark yaratmasına destek olmak amacıyla, bu yıl ilkini gerçekleştireceği “İnovasyon Konferansı”nı düzenliyor.

“Yapı ve inşaat sektöründe iş mükemmelliği ve inovasyon” odağında düzenlenecek konferansı endüstriyel yapı harçları üretiminde dünya lideri olan Saint-Gobain Weber ana sponsor olarak destekliyor. 5 Mayıs 2011, Perşembe günü YEM’in Fulya’daki binasında gerçekleşecek konferansta, konunun yerli yabancı uzmanlarının aktarılacağı bilgilerin yanı sıra, bu alana yatırım yapan, inovasyon kültürünü benimsemiş firmaların üst düzey yöneticileri de konuşmacı olarak yer alarak deneyimlerini paylaşacaklar.

Konferansın anahtar konuşmacıları; yalın operasyonlar, süreç mükemmelliği, stratejik planlama, tasarım, inovasyon ve organizasyonel dönüşüm alanında Amerika, Avrupa, Afrika ve Asya’ya dağılmış 15 uluslararası ofisi ve 20’yi aşkın ülkede aktif müşterisiyle dünyadaki en büyük bağımsız servis sağlayıcılardan biri olan BMGI’nin Avrupa Genel Müdürü Greg Kinsey ile BMGI Türkiye Genel Müdürü Tevfik Durmuşoğlu olacak.

Gayrimenkul, yapı malzemesi ve müteahhitlik alanları başta olmak üzere sektörde inovasyona yatırım yapmak isteyen profesyonelleri buluşturacak olan İnovasyon Konferansı, aktaracağı bilgilerle katılımcılarına bu süreçte yol haritası çizecek.

“Inovasyon Konferansı” Programı – 5 Mayıs 2011, Perşembe

14.00 – 14.30 Kayıt ve Kahve İkramı
14.30 – 14.40 Açılış Konuşmaları
Doğan Hasol – Yapı-Endüstri Merkezi Yönetim Kurulu Başkanı
Levent Gökçe – Saint-Gobain Weber Türkiye Genel Direktörü
14.40 – 15.40 Anahtar Konuşma: Sürdürülebilir İnovasyon
Greg Kinsey – BMGI Avrupa Genel Müdürü
Tevfik Durmuşoğlu – BMGI Türkiye Genel Müdürü
15.40 – 16.00 Açık İnovasyon Nedir?
Yakup Sezer – acikinovasyon.com Platformu Kurucu Ortağı ve Genel Müdürü
Nurettin Coşkun – acikinovasyon.com Platformu Kurucu Ortağı ve Kurumsal Satış Direktörü
16.00 – 16.20 Kahve Arası
16.20 – 17.40 Panel - Yapı Sektöründe Rekabeti Yeni Adı: İnovasyon
Panel Yöneticisi: Prof. Dr. Ali R. Kaylan
Boğaziçi Üniversitesi Endüstri Mühendisliği Bölümü Mühendislik ve Teknoloji Yönetimi Anabilim Dalı Başkanı

Konuşmacılar:
Ata Selçuk – Eczacıbaşı Holding İnovasyon Koordinatörü
Elvan Özkal – Philips Tüketici Ürünleri Genel Müdürü
Ülkem Kırımlı – Philips Aydınlatma Genel Müdürü
Hanefi Küçük – DuPont Türkiye-İsrail-Kafkaslar Ülke Müdürü

Detaylı bilgi ve katılım için www.yemetkinlik.com/inovasyon adresni ziyaret edebilirsiniz. Haberimizi yapı sektöründe faaliyet gösteren girişimci ve yatırımcılarımız başta olmak üzere tüm okurlarımızın ilgi ve bilgisine sunuyoruz.

Sevgi ve Saygılarımızla,

İdris Cin / Girişim Haber

Bu içeriği 3.946 kişi okudu.
Kategori: Etkinlik, Reel Sektör, İnovasyon
Yazar İdris Cin Hakkında

Matematik Mühendisi olup, 2005 yılından beri bilişim sektöründe Yazılım Mühendisi olarak çalışmakta olan İdris Cin, 2006'dan beri girişim analizleri yazdığı kişisel blogunu Eylül 2010'da Girişim Haber olarak profesyonelleştirdi. Girişim Haber Yayın Yönetmenliğinin yanısıra özel sektörde Yazılım Proje Yöneticisi ünvanıyla profesyonel hayatına devam etmektedir.

Yorum Ekle

Ad Soyad *
E-mail * (Gravatar resminiz görünecek)
Web
KalınYatayAltı ÇiziliAlıntı
  •   Yorum  
  •   Önizle  
Yükleniyor