Türkiye'nin ve Dünya'nın İlk ve Tek Afiş Sitesi AfişPark Yayında!

Türkiye'nin ve Dünya'nın etkinlik ve kampanya afişlerinin park edildiği ilk ve tek platformu, bir FikirSizler projesi olan AfişPark yayın hayatına başladı. AfişPark; üniversite, dernek, kültür-sanat merkezleri, eğitim şirketleri gibi kurumların yaptığı etkinlik, seminer , aktivite ve sosyal faaliyet afişlerinin ve şirketlerin yaptığı kampanya afişlerinin park edildiği Türkiye ve Dünyadaki ilk ve tek afiş platformu. İşte detaylar..

Türkiye'nin ve Dünya'nın etkinlik ve kampanya afişlerinin park edildiği ilk ve tek platformu, bir FikirSizler projesi olan AfişPark yayın hayatına başladı.

AfişPark; üniversite, dernek, kültür-sanat merkezleri, eğitim şirketleri gibi kurumların yaptığı etkinlik, seminer , aktivite ve sosyal faaliyet afişlerinin ve şirketlerin yaptığı kampanya afişlerinin park edildiği Türkiye ve Dünyadaki ilk ve tek afiş platformu.

Geçtiğimiz günlerde FikirSizler proje ekibi tarafından duyurulan AfişPark tüm etkinlik-kampanya afişlerini internet mecrasında tek bir platformda toplamayı hedefliyor.

AfişPark ile;

  • Takvim ve gelişmiş arama sayesinde, istediğiniz kurumlara ait kategori ve etkinlik tipindeki afişlerin park yerlerine kolay ve hızlı bir şekilde ulaşabilir,
  • Markaların gençlere yönelik kampanyalarından haberdar olabilir,
  • Kulüp, dernek, vakıf gibi etkinlik yapan kurumların afişlerini park edebilir,
  • Üye olarak istediğiniz etkinlik ve kampanyalardan anında haberdar olabilirsiniz.

AfişPark hakkında daha fazla bilgi için 5N 1K ve SSS sayfalarını inceleyebilirsiniz. Bizce, siz en iyisi bir an önce üye olup AfişPark'ı kullanmaya başlayın.

Girişim Haber olarak; bu güzel proje için FikirSizler'i tebrik ediyor, AfişPark'a yayın hayatında başarılar diliyoruz.

Sevgi ve Saygılarımızla

İdris Cin / Girişim Haber

Bu içeriği 4.677 kişi okudu.
Kategori: Bilişim / Teknoloji, Yeni Girişim
Yazar İdris Cin Hakkında

Matematik Mühendisi olup, 2005 yılından beri bilişim sektöründe Yazılım Mühendisi olarak çalışmakta olan İdris Cin, 2006'dan beri girişim analizleri yazdığı kişisel blogunu Eylül 2010'da Girişim Haber olarak profesyonelleştirdi. Girişim Haber Yayın Yönetmenliğinin yanısıra özel sektörde Yazılım Proje Yöneticisi ünvanıyla profesyonel hayatına devam etmektedir.

Yorum Ekle

Ad Soyad *
E-mail * (Gravatar resminiz görünecek)
Web
KalınYatayAltı ÇiziliAlıntı
  •   Yorum  
  •   Önizle  
Yükleniyor