Siirt'te KOSGEB İl Müdürlüğü Açılıyor

"Siirt KOSGEB'ten yeterince yararlanamıyor. Son üç ayda KOSGEB'ten hiç yararlanamadı. Bunda en büyük etken burada il müdürlüğünün bulunmamasıdır. Daha önceki yıllarda gene Sayın Demirkıran'ın girişimleriyle ilimizde KOSGEB'e bağlı bir sinerji birimi kurulmuştu. Şimdi de il müdürlüğünün kurulmasını istiyoruz."

Siirt'te KOSGEB İl Müdürlüğü kurulacağı belirtildi. Milletvekili Afif Demirkıran, Siirt Ticaret ve Sanayi Odası'nı ziyaret etti. Oda Başkan Vekili Nedim Kuzu, konuşmasında, "Siirt KOSGEB'ten yeterince yararlanamıyor. Son üç ayda KOSGEB'ten hiç yararlanamadı. Bunda en büyük etken burada il müdürlüğünün bulunmamasıdır. Daha önceki yıllarda gene Sayın Demirkıran'ın girişimleriyle ilimizde KOSGEB'e bağlı bir sinerji birimi kurulmuştu. Şimdi de il müdürlüğünün kurulmasını istiyoruz." dedi. Bunun üzerine ziyarette Sanayi ve Ticaret Bakanlığı Müsteşarı Ali Boğa ile telefonla görüşen Demirkıran, bu konuda kendisinden söz aldığını ifade etti. Demirkıran, "Sanayi ve Ticaret Bakanlığı müsteşarımız, en kısa zamanda ilimizde KOSGEB il müdürlüğünün kurulacağını belirttiler. Bu konunun takipçisi olacağım. Amacımız Siirt'e en iyi hizmeti vermektir." şeklinde konuştu.

Cihan kaynaklı haberimizi başta Siirt bölgesinde bulunan girişimcilerimiz olmak üzere okurlarımızın ilgisine ve bilgisine sunuyoruz.

Sevgi ve Saygılarımızla

Erdem Öztürk / Girişim Haber

Bu içeriği 3.740 kişi okudu.
Kategori: Girişimci Destekleri
Yazar Erdem Öztürk Hakkında

2006 yılından beri bilişim sektöründe Yazılım Uzmanı olarak yer alan yazar, 2010 Eylül ayından itibaren Kurucu Ortak olarak başladığı Girişim Haber servüneninde; 2014 Nisan ayına kadar girişimcilere ve kobi'lere yön veren haberler yayınladı. Yazar kariyerine bilişim sektöründe özel bir firmada Yazılım Uzmanı olarak devam etmektedir.

Yorum Ekle

Ad Soyad *
E-mail * (Gravatar resminiz görünecek)
Web
KalınYatayAltı ÇiziliAlıntı
  •   Yorum  
  •   Önizle  
Yükleniyor