İnovasyon Proje Yarışması "Teknovasyon 2011" Başlıyor!

Hacettepe Teknokent İnovasyon Proje Yarışması “Teknovasyon 2011” başvuruları başladı. "Fen Bilimleri ve Mühendislik" ve "Sağlık Bilimleri ve Teknolojileri" olmak üzere iki ana kategori de düzenlenen Teknovasyon 2011'in son başvuru kabul tarihi 18 Mart 2011. İşte detaylar..

Hacettepe Teknokent İnovasyon Proje Yarışması “Teknovasyon 2011” başvuruları başladı. "Fen Bilimleri ve Mühendislik" ve "Sağlık Bilimleri ve Teknolojileri" olmak üzere iki ana kategori de düzenlenen Teknovasyon 2011'in son başvuru kabul tarihi 18 Mart 2011.

Teknovasyon 2011'de, "Fen Bilimleri ve Mühendislik" veya "Sağlık Bilimleri ve Teknolojileri" alanında yeni bir ürün veya teknoloji geliştiren, maliyet düşürücü  veya standart yükseltici mahiyette yeni teknolojiler uygulayan projeleri destekliyor.

Yarışma kapsamında, dünyadaki mevcut yeni teknolojileri Türkiye koşullarına uyarlayan, Türkiye'de mevcut teknolojik alt yapının ve birikimin gelişmesine katkıda bulunan, teknolojik bilginin ticari bir ürüne dönüşmesine öncülük eden projeler de değerlendiriliyor.

Başvuruların 18 Mart 2011 tarihine kadar açık kalacağı yarışmada dereceye girecek projelere verilecek “Vimjo Fen Bilimleri ve Mühendislik” veya "Pfizer Sağlık Bilimleri ve Teknolojileri" nakdi ödüllerin yanı sıra, dileyen projelere Hacettepe-KOSGEB Teknoloji Geliştirme Merkezi’nde yer almak için öncelik tanınacak.

Teknovasyon 2011’e başvuru yapmak istiyorsanız başvuru şartlarını, gerekli belgeleri, yarışma takvimini, ödülleri ve daha bir çok detayı  www.teknovasyon.com.tr adresinden detaylıca inceleyebilirsiniz.

Fen ve Sağlık bilimleri alanında yenilikçi ve teknolojik fikirleri olan girişimcilerimiz ve bu alanlardaki projelere ilgi duyan yatırımcılarımız başta olmak üzere tüm okurlarımızın ilgi ve bilgisine sunuyoruz.

Sevgi ve Saygılarımızla,

İdris Cin / Girişim Haber

Yazar İdris Cin Hakkında

Matematik Mühendisi olup, 2005 yılından beri bilişim sektöründe Yazılım Mühendisi olarak çalışmakta olan İdris Cin, 2006'dan beri girişim analizleri yazdığı kişisel blogunu Eylül 2010'da Girişim Haber olarak profesyonelleştirdi. Girişim Haber Yayın Yönetmenliğinin yanısıra özel sektörde Yazılım Proje Yöneticisi ünvanıyla profesyonel hayatına devam etmektedir.

Yorum Ekle

Ad Soyad *
E-mail * (Gravatar resminiz görünecek)
Web
KalınYatayAltı ÇiziliAlıntı
  •   Yorum  
  •   Önizle  
Yükleniyor