Türk Girişimi LimoCart İlk Ortaklığını Yaptı

Türk girişimciler Mesut Darendeli ve Emin Kahyaoğlu tarafından hizmete sokulan online karayolu taşımacılık rezervasyon sistemi LimoCart, Las Vegas'taki limuzin dünyasına tanıtıldıktan sonra yatırımcıların da ilgi odağı oldu. Limuzin dünyasının duayeni olarak kabul edilen Tom Mazza, LimoCart'a yüzde 10 oranında ortak olduğunu açıkladı.

Türk girişimciler Mesut Darendeli ve Emin Kahyaoğlu tarafından hizmete sokulan online karayolu taşımacılık rezervasyon sistemi LimoCart, Las Vegas'taki limuzin dünyasına tanıtıldıktan sonra yatırımcıların da ilgi odağı oldu. Limuzin dünyasının duayeni olarak kabul edilen Tom Mazza,LimoCart'a yüzde 10 oranında ortak olduğunu açıkladı.

2011 International LCT Show'da LimoCart'a ortak olduğunu duyuran Mazza, LimoCart'ta Vice President ve partner olarak görev alacak.  Haftada 10 saatini de şirket için harcayacak. 

Mazza, Philadelphia merkezli Tom Mazza Consulting şirketi ile limuzin dünyasındaki firmalara operasyon, satış, şirket satınalma ve finansal konularda danışmanlık hizmeti sunuyor. 

LimoCart, Expedia.com'da otel ve uçak rezervasyonu yapmak isteyenlere sunulan hizmetin benzerini karayolu taşımacılığında her türlü araç rezerzasyonu yapma imkanı sağlıyor. 

Mazza, LimoCart ile ortaklığının ardından 22 farklı şehirdeki limuzin operatörleri ile LimoCart üzerinden servis alma anlaşmasına imza attı. Anlaşmalar sonrası Los Angeles bölgesinde Best Chauffeured Worldwide ve Exclusice Sedan Service şirketleri LimoCart'ı kullanmaya başladı. 

LimoCart'ta kullancılar diledikleri araç hizmeti için fiyat alabiliyor, karşılaştırma yapabiliyor. Sistem üzerinden önümüzdeki dönemde limuzinin yanı sıra otel, uçak rezervasyonu da yapılabilecek. 

2009 yılında Teaneck, NJ'de Rhxo Technology Group CEO'su Mesut Darendeli ve Kismet Executive Limousine Service CEO'su Emin Kahyaoğlu tarafından kurulan LimoCart'ın yazılımı 11 yazılım mühendisi tarafından yaklaşık iki yıla yakın zamanda gerçekleştirildi. 

LimoCart Hakkında daha detaylı bilgi almak için bir önce ki haberimizi inceleyebilirsiniz.

http://www.girisimhaber.com/post/2011/01/16/Iki-Turk-Girisimci-Limocart-ile-Las-Vegasda-Gorucuye-Cikiyor.aspx

Girişim Haber ekibi olarak; Amerikada hayata geçen ve ilk ortaklığını gerçekleştiren LimoCart'a başarılar diliyoruz. Turkavenue kaynaklı haberimizi okurlarımızın ilgisine ve bilgisine sunuyoruz.

Sevgi ve Saygılarımızla

Erdem Öztürk / Girişim Haber

Bu içeriği 4.207 kişi okudu.
Kategori: Başarı Hikayeleri, İş Fikirleri, Reel Sektör, Ulusal
Yazar Erdem Öztürk Hakkında

2006 yılından beri bilişim sektöründe Yazılım Uzmanı olarak yer alan yazar, 2010 Eylül ayından itibaren Kurucu Ortak olarak başladığı Girişim Haber servüneninde; 2014 Nisan ayına kadar girişimcilere ve kobi'lere yön veren haberler yayınladı. Yazar kariyerine bilişim sektöründe özel bir firmada Yazılım Uzmanı olarak devam etmektedir.

Yorum Ekle

Ad Soyad *
E-mail * (Gravatar resminiz görünecek)
Web
KalınYatayAltı ÇiziliAlıntı
  •   Yorum  
  •   Önizle  
Yükleniyor