Fikirsizler, Fikir Toplama Kampı İle Ödül Aldı

İstanbul Bilgi Üniversitesi tarafından yürütülen ve International Youth Foundation (Uluslararası Gençlik Vakfı), Sylvan/Laureate Foundation (Sylvan/Laureate Vakfı) ve Türkiye Eğitim Gönüllüleri Vakfı (TEGV) işbirliği ile hayata geçirilen BİLGİ Genç Sosyal Girişimci Ödülleri'nin 10 sahibinden birisi de "Fikir Toplama Kampı" projesi ile FikirSizler başkanı Yunus Beçit oldu. İşte detaylar..

İstanbul Bilgi Üniversitesi tarafından yürütülen ve International Youth Foundation (Uluslararası Gençlik Vakfı), Sylvan/Laureate Foundation (Sylvan/Laureate Vakfı) ve Türkiye Eğitim Gönüllüleri Vakfı (TEGV) işbirliği ile hayata geçirilen BİLGİ Genç Sosyal Girişimci Ödülleri'nin 10  sahibinden birisi de "Fikir Toplama Kampı" projesi ile FikirSizler başkanı Yunus Beçit oldu.

FikirSizler Başkanı Yunus Beçit ödülü alırken: "Bu ödül FikirSizler’indir." dedi.

FikirSizler 2 Eylül 2009 tarihinde farklı üniversite öğrencileri tarafından kurulan bir oluşum olup, amacı; üniversite gençliğini proje üretmeye itmek ve projelerini hayata geçirmede destek olmak. Bu amaçla "Fikir Toplama Kampı" adı altında bir kamp modeli geliştirmiş.

Fikir Toplama Kampı’nda üniversiteli gençler farklı kategorilerden oluşan proje takımlarında kendi projelerini üretmekte ve alanında uzman kişilerden eğitimler almakta. Kampın temel amacı; üniversiteli gençlerin üretme ve çözüm odaklı düşünmelerini sağlamak. FTK'yı diğer kamplardan ayıran en önemli özelliği ise katılımcıların hazır projeler üzerinde çalışması değil, kendi takımlarıyla birlikte yeni projeler üretmesi.

FTK’01 ve FTK’02 İstanbul’da düzenlenmiş. FTK’03 ün ise İstanbul dışında yapılması planlanıyor. Fikir Toplama Kampları’ndaki proje takımları ise, projelerini hayata geçirmek için çalışmalarına tüm hızıyla devam ediyor.

FikirSizler ile proje üretmek isteyenler girişimci ve yatırımcı okurlarımız http://www.fikirsizler.com/basvuru/ adresinden başvurularını yapabilirler, tüm okurlarımızın ilgi ve bilgisine sunuyoruz.

Sevgi ve Saygılarımızla

İdris Cin / Girişim Haber

Bu içeriği 4.048 kişi okudu.
Kategori: Etkinlik, İş Fikirleri, Yarışma
Yazar İdris Cin Hakkında

Matematik Mühendisi olup, 2005 yılından beri bilişim sektöründe Yazılım Mühendisi olarak çalışmakta olan İdris Cin, 2006'dan beri girişim analizleri yazdığı kişisel blogunu Eylül 2010'da Girişim Haber olarak profesyonelleştirdi. Girişim Haber Yayın Yönetmenliğinin yanısıra özel sektörde Yazılım Proje Yöneticisi ünvanıyla profesyonel hayatına devam etmektedir.

Yorum Ekle

Ad Soyad *
E-mail * (Gravatar resminiz görünecek)
Web
KalınYatayAltı ÇiziliAlıntı
  •   Yorum  
  •   Önizle  
Yükleniyor