Türkiye'nin İlk Online Liderlik Programı Okul.Com.Tr Yayında!

Turkcell ve YGA işbirliği ile hayata geçirilen, eğitimde dijital dönüşüm sürecini hızlandıracak, fırsat eşitliğine katkıda bulunacak ve bunun yanında öğrenmeyi eğlenceye dönüştürecek www.okul.com.tr Turkcell Genel Merkezi’nde düzenlenen bir basın toplantısıyla tanıtıldı. İşte detaylar..

Turkcell ve YGA işbirliği ile hayata geçirilen, eğitimde dijital dönüşüm sürecini hızlandıracak, fırsat eşitliğine katkıda bulunacak ve bunun yanında öğrenmeyi eğlenceye dönüştürecek www.okul.com.tr Turkcell Genel Merkezi’nde düzenlenen bir basın toplantısıyla tanıtıldı.

OKUL, bireysel kullanıcıların eğitim ihtiyaçları doğrultusunda dijital içerikler sunan bir eğitim platformu. Platformda içerikler, eğitim sektöründe tanınmış ve önde gelen kurumlar tarafından hazırlanıyor. İlköğretim ya da lise öğrencileri, öğretmenler ya da veliler OKUL’un geniş eğitim içeriğiyle aradıkları her türlü desteği kolayca bulabiliyor.

OKUL'la birlikte;

  • Farklı birçok konuda, tüm sınıflar için içerik, test ve sınavlar hazırlayan uzman kurumların içeriklerine tek bir kanal üzerinden ulaşılabiliyorsunuz.
  • Öğrenci, öğretmen ve veliler olarak platform üzerinden birbirleriyle iletişime geçebiliyor, arkadaşlık kurabiliyor.
  • Arkadaşlarınızın hangi içerikleri aldıklarını izleyebiliyor, yorumlarını takip edebiliyorsunuz.
  • Çalışırken, yüzlerce müzik arasından istediğiniz kanalı seçip dinleyebiliyorsunuz.
  • Sıkıldığınız zaman oyun oynayabiliyor, oyun oynarken öğrenmenin keyfine varabiliyorsunuz.
  • Aktivitelerinizden, ileride sürpriz hediyeler kazanmak için puanlar kazanabiliyorsunuz.
  • Arkadaşlarınızı davet edebiliyor ve puanlarınıza puan katabiliyorsunuz.

Eğitim hayatına destek, konu anlatımı ve test paketlerine ek olarak; kişisel gelişimi ve yaratıcılığı geliştirmeyi hedefleyen konulardaki zengin içerikler de çok yakında okulun en eğlencelisi OKUL’da olacak.

Müzik ve oyunla eğlenceli eğitim

OKUL'a üye olan öğrenciler için Okul’lu olan öğrenciler için öğrenme sürecini keyifli hale getirecek birçok ayrıntı tasarlandı. Oluşturulan “puan sistemi” sayesinde öğrenciler derslerde gösterdiği performansı, sosyalliği ve platforma davet ettiği arkadaşları sayesinde puanlar kazanacak. Bu puanlarla, iş ortağı Pixofun ile birlikte Okul’a özel geliştirilen ve astronomiden gastronomiye her konuda, eğlendirerek öğreten Mucit Köy oyununu oynamak mümkün olacak.

Sitenin fark taşıdığı diğer bir alan ise, öğrencilere müzik eşliğinde çalışma imkanı sunması.  Öğrenciler, OKUL’a entegre çalışan gncPlay modülü sayesinde zengin müzik alternatifleri arasından seçim yapıp müzik dinleyerek ders çalışabilecek.

Okul’a üyelik ücretsiz

Üyeliğin ücretsiz olduğu ve Facebook hesabı aracılığıyla da girilebilen OKUL’da, üyeler Başoğretmenim, EğitimOnline, NED Dershaneleri ve Okulistik online eğitim içeriklerini 2 TL’den başlayan fiyatlarla satın alabiliyorlar. Okul’da bir sınıfın bütün derslerini paket halinde almak ya da dersleri tek tek seçerek satın almak mümkün. Okul’da Turkcell aboneleri için mobil ödeme imkanı da var. İçerik satın alma sırasında Mobil Ödeme seçeneğini seçen Turkcell’liler GSM numarasını girerek, ödemelerini başarı ile gerçekleştirebiliyorlar.

Girişim Haber olarak sosyal sorumluluk yönüyle habere yapmaya değer bulduğumuz OKUL projesine başarılar diliyor öğrenci, öğretmen ve ebeveyn okurlarımız başta olmak üzere tüm okurlarımızın ilgi ve bilgisine sunuyoruz.

Sevgi ve Saygılarımızla

İdris Cin / Girişim Haber

Yazar İdris Cin Hakkında

Matematik Mühendisi olup, 2005 yılından beri bilişim sektöründe Yazılım Mühendisi olarak çalışmakta olan İdris Cin, 2006'dan beri girişim analizleri yazdığı kişisel blogunu Eylül 2010'da Girişim Haber olarak profesyonelleştirdi. Girişim Haber Yayın Yönetmenliğinin yanısıra özel sektörde Yazılım Proje Yöneticisi ünvanıyla profesyonel hayatına devam etmektedir.

Yorumlar

merve
merve
güzel site beyeniyorum

Yorum Ekle

Ad Soyad *
E-mail * (Gravatar resminiz görünecek)
Web
KalınYatayAltı ÇiziliAlıntı
  •   Yorum  
  •   Önizle  
Yükleniyor