Genç İşadamları Türkiye'nin Geleceği ile Buluşuyor

Gelişim Akademi'nin organize ettiği ve TÜGİK'in desteklediği “Üniversite Gelişim Programları” geride bıraktığımız 2010 yılında ülkenin birçok noktasında başarılı iş adamları ile öğrencileri buluşturdu. Bu programlarda başarılı iş adamları, henüz üniversite sıralarında öğrenim gören öğrencilere hayata hazırlanmaları ve iş dünyasının ihtiyaç duyduğu nitelikli iş gücüne sahip olabilmenin altın kurallarını aktarıyorlar. Böylece daha bilinçli bir üniversite gençliğinin yetişmesine öncülük eden Türkiye Genç İş Adamları Konfederasyonu (TÜGİK) bünyesindeki federasyonlar ve dernekler ile ülke ekonomisine nitelikli iş gücü sağlanması için büyük bir sosyal sorumluluk görevini yerine getirmiş oluyor. İşte detaylar..

Gelişim Akademi'nin organize ettiği ve TÜGİK'in desteklediği “Üniversite Gelişim Programları” geride bıraktığımız 2010 yılında ülkenin birçok noktasında başarılı iş adamları ile öğrencileri buluşturdu.

Bu programlarda başarılı iş adamları, henüz üniversite sıralarında öğrenim gören öğrencilere hayata hazırlanmaları ve iş dünyasının ihtiyaç duyduğu nitelikli iş gücüne sahip olabilmenin altın kurallarını aktarıyorlar. Böylece daha bilinçli bir üniversite gençliğinin yetişmesine öncülük eden Türkiye Genç İş Adamları Konfederasyonu (TÜGİK) bünyesindeki federasyonlar ve dernekler ile ülke ekonomisine nitelikli iş gücü sağlanması için büyük bir sosyal sorumluluk görevini yerine getirmiş oluyor.

Ülkemizin geleceği gençlerle buluşmaya çok önem verdiklerini belirten Türkiye Genç İş Adamları Konfederasyonu (TÜGİK) Genel Sekreteri ve Ege-Akdeniz Bölgesi Genç İşadamları Dernekleri Federasyonu (EGAFED) Başkanı Efkan CEYLAN Üniversite Gelişim Programları’na verdikleri desteklerle ilgili şunları söylüyor:

“TÜGİK Türkiye’deki genç işadamlarının örgütlendiği en büyük çatıdır. Dolayısıyla bizim gençlerle buluşmamız, onları dinlememiz, karşılıklı olarak fikirlerimizi paylaşmamız; bizim misyonumuzun bir gereğidir. Bizlerin üniversite gençliğinden en büyük beklentisi; gençlerimizin kendilerine güvenmeleri ve hedeflerine ulaşmak için gayret etmeleridir. Gençlerimizin girişimcilikleri arttıkça; hem kendileri, hem de Türkiye kazanacaktır. Üniversite Gelişim Programları; bizlerle üniversiteli arkadaşlarımızı buluşturan çok önemli ve gerekli platformlardır. İşadamlarının, kendi çalışma alanlarına ve deneyimlerine ilişkin aktardığı bilgiler gençler için gerçek anlamda yol göstericidir.”.

TÜGİK, bugünün öğrencileri yarının geleceği gençlerle 2011 yılında da buluşmaya devam edecek.

2010 yılında TÜGİK ve Gelişim Akademi “Üniversite Gelişim Programları” çerçevesinde aşağıdaki öğrenci buluşmalarını gerçekleştirdi;

  • Pamukkale Üniversitesi 26 Şubat 2010  TÜGİK 2. YİK Başkanı Oktay MERSİN
  • Çukurova Üniversitesi  3 Mart 2010 Çukurova Genç İş Adamları Derneği Başkanı: Barış RİŞVANOĞLU
  • Pamukkale Üniversitesi 5 Mart 2010  Denizli Genç İş Adamları Derneği Yön.Kur.Üyesi
  • Yüzüncü Yıl Üniversitesi 15 Mart 2010 Bitlis Genç İş Adamları Derneği Bitlis Şube Başkanı –Bilal DAĞDAĞAN
  • Uşak Üniversitesi 16 Ekim 2010 Uşak Genç İş Adamları Derneği Başkanı - Christophe VANDERBAUWHEDE
  • Uşak Üniversitesi 16 Ekim 2010 İstanbul Genç Girişimciler Derneği Yön.Kur.Üyesi – Halil ERDOĞMUŞ
  • Kırıkkale Üniversitesi 19 Ekim 2010  İç Anadolu Genç İş Adamları Federasyonu Genel Sekreteri – Sevda GÜNER
  • Hacettepe Üniversitesi 8 Kasım 2010  TÜGİK Başkan Vekili – Mehmet Zeki PEKER
  • Dokuz Eylül Üniversitesi  23 Aralık 2010  TÜGİK Genel Sekreteri – Efkan CEYLAN
  • Uşak Üniversitesi 26 Aralık 2010  TÜGİK 2.YİK Başkanı – Oktay MERSİN

2011'de yapılacak tüm programlardan haberdar olabilmek için;

web adreslerinden takip edebilirsiniz.

Girişim Haber olarak; çalışmalarından dolayı TÜGİK ve Gelişim Akademi'ye teşekkür ediyor, toplumumuz için faydalı olan bu çalışmalarının başarıyla devamını diliyor, siz değerli okurlarımızın ilgi ve bilgisine sunuyoruz.

Sevgi ve Saygılarımızla

İdris Cin / Girişim Haber

Yazar İdris Cin Hakkında

Matematik Mühendisi olup, 2005 yılından beri bilişim sektöründe Yazılım Mühendisi olarak çalışmakta olan İdris Cin, 2006'dan beri girişim analizleri yazdığı kişisel blogunu Eylül 2010'da Girişim Haber olarak profesyonelleştirdi. Girişim Haber Yayın Yönetmenliğinin yanısıra özel sektörde Yazılım Proje Yöneticisi ünvanıyla profesyonel hayatına devam etmektedir.

Yorum Ekle

Ad Soyad *
E-mail * (Gravatar resminiz görünecek)
Web
KalınYatayAltı ÇiziliAlıntı
  •   Yorum  
  •   Önizle  
Yükleniyor