SOGLA 2. Sosyal Girişimcilik Atölyesi'ne Davetlisiniz

"Toplum için FARK yarat!" sloganıyla yola çıkan SOGLA - Sosyal Girişimci Genç Liderler Akademisi, seni "çevre" konulu sosyal girişimcilik atölyesine davet ediyor. SOGLA; sosyal girişimcilik kavramını öğrenip Türkiye’de çevre alanında çalışan sosyal girişimcilerin hikâyelerini kendilerinden dinlemek isteyen, ardından yapılacak atölye çalışmalarında kendi sosyal girişim fikirlerini oluşturma şansına sahip olacak üniversite öğrencilerini 26 Şubat 2011'de İstanbul Teknik Üniversitesi'ne davet ediyor. İşte detaylar..

"Toplum için FARK yarat!" sloganıyla yola çıkan SOGLA - Sosyal Girişimci Genç Liderler Akademisi, seni "çevre" konulu sosyal girişimcilik atölyesine davet ediyor.

SOGLA; sosyal girişimcilik kavramını öğrenip Türkiye’de çevre alanında çalışan sosyal girişimcilerin hikâyelerini kendilerinden dinlemek isteyen, ardından yapılacak atölye çalışmalarında kendi sosyal girişim fikirlerini oluşturma şansına sahip olacak üniversite öğrencilerini 26 Şubat 2011'de İstanbul Teknik Üniversitesi'ne davet ediyor.

SOGLA – Sosyal Girişimci Genç Liderler Akademisi, sosyal girişimciliği gençler arasında yaymayı ve bu alanda Türkiye’nin öncü genç liderlerini yetiştirmeyi amaçlayan ve 2009 yılında Dünya Bankası tarafından Türkiye’nin Yaratıcı Kalkınma Fikirlerinden biri seçilen genç odaklı bir sosyal girişimdir.

SOGLA, hem sosyal girişimciliği tanımlama ve sosyal girişimci lider geliştirme amacı hem de kişisel gelişim ve profesyonel koçluk yöntemleri ile toplumsal dönüşüm sağlayacak sürdürülebilir sistemleri geliştirme vizyonu ile Türkiye’de bir ilki gerçekleştirmektedir.

SOGLA 2. Sosyal Girişimcilik Atölyesi'ne başvurmak için yapman gereken başvuru formunu eksiksiz olarak doldurup 15 Şubat 2011 Salı akşamına kadar basvuru@sogla.org adresine gondermek.

SOGLA 2. Sosyal Girişimcilik Atölyesi
Fikrini söyle, "çevre"n değişsin.
26 Şubat 2011 Cumartesi
İTÜ Ayazağa Kampüsü

*Katılım ücretsizdir.

SOGLA sosyal girişimcilik atölyeleriyle ilgili daha fazla bilgi sahibi olmak için http://www.sogla.org/index.php/tr/etkinlikler/atolye adresini ziyaret edebilirsiniz.

SOGLA – Sosyal Girişimcilik Atölyeleri nedir?

Sosyal girişimcilik hakkında teorik ve pratik bilgi sahibi olabileceğiniz, Türkiye’nin önde gelen sosyal girişimcilerini dinleyebileceğiniz, yeni sosyal girişim projeleri tasarlayabileceğiniz, sosyal girişimcilikle ilgilenen diğer üniversite öğrencileriyle tanışabileceğiniz tek günlük organizasyonlardır. SOGLA – Sosyal Girişimcilik Atölyelerine katıldıktan sonra sosyal girişimcilikle ilgili pek çok konuda bilgi sahibi olacak, yeni projeler geliştirmek için çalışmaya heyecan duyacaksınız. Üniversitenizde ya da kurumunuzda sosyal girişimcilik atölyesi düzenlemek ve SOGLA Genç Konuşmacılar Takımı’ndan bir öncüyü davet etmek için SOGLA ile iletişime geçin.

Girişim Haber olarak; "Firkrini Söyle 'Çevre'n Değişsin!" temalı SOGLA 2. Sosyal Girişimcilik Atölyesi'nden tüm üniversite öğrencilerimizi haberdar ediyoruz ve katılmalarını tavsiye ediyoruz. Tüm okurlarımızın da ilgi ve bilgilerine sunuyoruz.

Sevgi ve Saygılarımızla

İdris Cin / Girişim Haber

Bu içeriği 4.698 kişi okudu.
Kategori: Eğitim / Üniversite, Etkinlik, Sosyal Girişimcilik
Yazar İdris Cin Hakkında

Matematik Mühendisi olup, 2005 yılından beri bilişim sektöründe Yazılım Mühendisi olarak çalışmakta olan İdris Cin, 2006'dan beri girişim analizleri yazdığı kişisel blogunu Eylül 2010'da Girişim Haber olarak profesyonelleştirdi. Girişim Haber Yayın Yönetmenliğinin yanısıra özel sektörde Yazılım Proje Yöneticisi ünvanıyla profesyonel hayatına devam etmektedir.

Yorum Ekle

Ad Soyad *
E-mail * (Gravatar resminiz görünecek)
Web
KalınYatayAltı ÇiziliAlıntı
  •   Yorum  
  •   Önizle  
Yükleniyor