MÜSİAD Girişimci ile Yatırımcıyı Buluşturacak!

Bu uygulamanın, fikirlerin kaybolmamasını, iş dünyasına yeni, kolay ve pratik fikirlerin girmesini sağlayacağını belirten Kavdır, girişimci ruha sahip vatandaşların, ülke ekonomisine katkı sağlayacağına inandıkları uygulamaya katılmaya davet etti

Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği (MÜSİAD) Sivas Şubesi, yatırımcı ile proje sahibini buluşturmak için çalışma başlattı.

Proje sahiplerinin göndereceği e-mail, proje komisyonu tarafından değerlendirilerek, verimli olanların yatırıma dönüştürülmesi sağlanacak. MÜSİAD genel merkezi ve Sivas şubesi, ortaklaşa yürütülen çalışma kapsamında yatırımcılar ile proje sahiplerini buluşturuyor.

Konuyla ilgili MÜSİAD Sivas Şube Başkanı Tahir Kavdır, yazılı bir açıklama yaptı. Çalışmayla, inovatif düşünce sahiplerine projelerini sunma imkanı verdiklerini belirten Kavdır, yeni fikirleri olup da bunları, gerek maddi gerekse çeşitli sebeplerle uygulamaya geçiremeyen düşünce sahiplerinin projelerinin değerlendirileceğini söyledi. Kavdır, açıklamasında şu ifadelere yer verdi:

"Girişimci ruha sahip, inovatif fikirleri olan düşünce sahiplerinin, projelerini sivas@musiad.org.tr adresine göndermelerini istiyoruz. Bu projeler, oluşturulacak komisyonda değerlendirilerek verimli olanların yatırıma dönüştürülmesi sağlanacaktır." Bu uygulamanın, fikirlerin kaybolmamasını, iş dünyasına yeni, kolay ve pratik fikirlerin girmesini sağlayacağını belirten Kavdır, girişimci ruha sahip vatandaşların, ülke ekonomisine katkı sağlayacağına inandıkları uygulamaya katılmaya davet etti

Cihan Kaynaklı haberimizi girişimcilerimizin ilgisine ve bilgisine sunuyoruz.

Sevgi ve Saygılarımızla

Erdem Öztürk / Girişim Haber

Bu içeriği 3.234 kişi okudu.
Kategori: Girişimci Destekleri, Reel Sektör, Yatırım
Yazar Erdem Öztürk Hakkında

2006 yılından beri bilişim sektöründe Yazılım Uzmanı olarak yer alan yazar, 2010 Eylül ayından itibaren Kurucu Ortak olarak başladığı Girişim Haber servüneninde; 2014 Nisan ayına kadar girişimcilere ve kobi'lere yön veren haberler yayınladı. Yazar kariyerine bilişim sektöründe özel bir firmada Yazılım Uzmanı olarak devam etmektedir.

Yorum Ekle

Ad Soyad *
E-mail * (Gravatar resminiz görünecek)
Web
KalınYatayAltı ÇiziliAlıntı
  •   Yorum  
  •   Önizle  
Yükleniyor