Yeni Yılda da "Fırsat Bu Fırsat" Diyeceksiniz!

Yaşadığı şehri yeniden keşfetmek isteyen üyeleri için, indirimli fırsatları bir araya getiren Fırsat Bu Fırsat, yeni yılda da fırsatları sunmaya devam edecek. Fırsat Bu Fırsat, daha önce denemedikleri lazer epilasyon, yabancı dil kursu, at binme, helikopterle şehir turu, Ferrari ile sürüş keyfi gibi %93'lere varan indirimli fırsatları, her gün üyelerine ulaştırıyor. Yeni yılda da sağlığınıza sağlık, keyfinize keyif katacak fırsatlara Fırsat Bu Fırsat'a üye olarak ulaşabilirsiniz. İşte detaylar..

Yaşadığı şehri yeniden keşfetmek isteyen üyeleri için, indirimli fırsatları bir araya getiren Fırsat Bu Fırsat, yeni yılda da fırsatları sunmaya devam edecek. Fırsat Bu Fırsat, daha önce denemedikleri lazer epilasyon, yabancı dil kursu, at binme, helikopterle şehir turu, Ferrari ile sürüş keyfi gibi %93'lere varan indirimli fırsatları, her gün üyelerine ulaştırıyor. Yeni yılda da sağlığınıza sağlık, keyfinize keyif katacak fırsatlara Fırsat Bu Fırsat'a üye olarak ulaşabilirsiniz.

Fırsatlarla dolu bir yıl sizi bekliyor...

Fırsat Bu Fırsat'ta eğlence mekanlarından, restoranlara, sağlık merkezlerinden, spor ve güzellik hizmetlerine kadar şehrinizde olan onlarca günlük fırsatı tek bir sayfada görebilir, sabah kahvenizi yudumlarken, hafta sonu planlarınızı yapabilirsiniz.

Fırsat Bu Fırsat üyeleri kazandıkça kazanıyor...

100’u aşkın fırsat içinden size en uygununu seçebilir ve diğer fırsatlarla karşılaştırabilirsiniz. Böylece almak istediğiniz hizmeti, en uygun fiyata bularak, hem paradan hem de zamandan tasarruf edebilirsiniz. Ayrıca her gün onlarca siteyi tek tek incelemenize ya da e-posta kutunuza her gün onlarca e-posta almanıza gerek kalmıyor.

Fırsat Bu Fırsat ile şehrin keyfini çıkarabilir, uzun zamandır ertelediğiniz dil kursuna başlayabilir, özel günlerinizi seçkin mekanlarda kutlayabilir ve yeni hobiler edinebilirsiniz.

Fırsatlar paylaştıkça çoğalır...

Fırsat Bu Fırsat üyeleri oncalarca şehir fırsatını sadece site üzerinden değil, Facebook, Friendfeed, Twitter gibi sosyal medya kanallarından da takip edebilir, tek bir tıkla sevdikleriyle paylaşabilirler.

2010 yılını 200 bin üyesiyle tamamlayan Fırsat Bu Fırsat, 2011 yılında 1 milyon üyeye ulaşmayı hedefliyor. Fırsat Bu Fırsat rehberliğinde fırsatlarla dolu bir yıla hazır olun...

Fırsat Bu Fırsat Hakkında

Fırsat Bu Fırsat 2010 Haziran ayında Amerika’da Silikon Vadisinde kuruldu. Fırsat Bu Fırsat’ın iş geliştirme bölümü Silikon Vadisi’nde, Pazarlama bölümü ise İstanbul’dadır. Şirket başta Şehir Fırsat, Grupanya, Grupfoni olmak üzere 30’u aşkın grup satın alma şirketlerini tek bir sayfada gösteren bir platformdur.

Şehir Fırsatı, Grupfoni, Markapon, Grupanya, Grupca ve Ekoloni gibi kampanya sitelerine ait %50 ve üzeri indirimlerden oluşan fırsatları günlük olarak E-Posta, Twitter, FriendFeed, Facebook, RSS üzerinden üyeleriyle paylaşan Fırsat Bu Fırsat'ı takip edin, günün fırsatlarından geri kalmayın..

Girişim Haber olarak Fırsat Bu Fırsat'a yayına hayatında başarılar diliyoruz.

Sevgi ve Saygılarımızla

İdris Cin / Girişim Haber

Bu içeriği 4.744 kişi okudu.
Kategori: Bilişim / Teknoloji, Yeni Girişim
Yazar İdris Cin Hakkında

Matematik Mühendisi olup, 2005 yılından beri bilişim sektöründe Yazılım Mühendisi olarak çalışmakta olan İdris Cin, 2006'dan beri girişim analizleri yazdığı kişisel blogunu Eylül 2010'da Girişim Haber olarak profesyonelleştirdi. Girişim Haber Yayın Yönetmenliğinin yanısıra özel sektörde Yazılım Proje Yöneticisi ünvanıyla profesyonel hayatına devam etmektedir.

Yorum Ekle

Ad Soyad *
E-mail * (Gravatar resminiz görünecek)
Web
KalınYatayAltı ÇiziliAlıntı
  •   Yorum  
  •   Önizle  
Yükleniyor