Konum Bazlı Mobil Alışveriş Uygulaması: Bana Kaça Olur?

Uygulama ile teknoloji alanında 400'den fazla markanın 10.000'e yaklaşan ürünleri hakkında bilgi alabilir, Arena PayPOS bayilerinden en uygun teklifi alabilir ve size en yakın bayilerin konum bilgilerine ulaşabilirsiniz. Uygulama ile teknoloji alanında 400'den fazla markanın 10.000 e yaklaşan ürünleri hakkında bilgi alabilir, Arena PayPOS bayilerinden en uygun teklifi alabilir ve size en yakın bayilerin konum bilgilerine ulaşabilirsiniz. Ürünler böülümünden ya da kampanyalardan ürünlerinizi aratın. Gelen listelerden ürün detaylarına girip beğendiğiniz ürünler için “Bana Kaça Olur” butonuna bastığınızda en yakınınızda bulunan 5 mağaza listelenir ve seçtiklerinize teklif isteğiniz iletilir.

Sevenice tarafından Arena bilgisayar için geliştirilen bir iPhone uygulaması olan Bana Kaça olur? iPhone kullanıcıları yönelik hazırlandı ve Türkiye'nin ilk konum bazlı alışveriş uygulaması oldu.

Uygulama ile teknoloji alanında 400'den fazla markanın 10.000'e yaklaşan ürünleri hakkında bilgi alabilir, Arena PayPOS bayilerinden en uygun teklifi alabilir ve size en yakın bayilerin konum bilgilerine ulaşabilirsiniz. Kampanya duyuruları ile fırsatları takip edebilir, beğendiğiniz ürünleri favorilerinize ekleyebilirsiniz.

Nasıl Çalışır?

Uygulama ile teknoloji alanında 400'den fazla markanın 10.000 e yaklaşan ürünleri hakkında bilgi alabilir, Arena PayPOS bayilerinden en uygun teklifi alabilir ve size en yakın bayilerin konum bilgilerine ulaşabilirsiniz. Ürünler böülümünden ya da kampanyalardan ürünlerinizi aratın. Gelen listelerden ürün detaylarına girip beğendiğiniz ürünler için “Bana Kaça Olur” butonuna bastığınızda en yakınınızda bulunan 5 mağaza listelenir ve seçtiklerinize teklif isteğiniz iletilir. Bundan sonra mağazalardaki yetkililer size seçtiğiniz ürün için en iyi teklifi göndermeye çalışırlar. Böylece iyi bir fiyat imkanı yakalayabilirsiniz.

PayPOS Hakkında

PayPOS, 7 farklı kart markasının tek bir POS cihazı üzerinde çalışabildiği, Arena ve Türkiye'deki lider bankaların birlikte geliştirdiği bir ödeme platformudur. PayPOS noktalarından ürünlerinizi tüm bankaların kredi kartları, banka kartları ya da kartlarınızdaki puanlarınız ile alabilirsiniz.

www.banakacaolur.com

Sevgi ve Saygılarımızla

Erdem Öztürk / Girişim Haber

Bu içeriği 5.287 kişi okudu.
Kategori: Mobil Teknolojiler, Reel Sektör, Yeni Girişim
Yazar Erdem Öztürk Hakkında

2006 yılından beri bilişim sektöründe Yazılım Uzmanı olarak yer alan yazar, 2010 Eylül ayından itibaren Kurucu Ortak olarak başladığı Girişim Haber servüneninde; 2014 Nisan ayına kadar girişimcilere ve kobi'lere yön veren haberler yayınladı. Yazar kariyerine bilişim sektöründe özel bir firmada Yazılım Uzmanı olarak devam etmektedir.

Yorum Ekle

Ad Soyad *
E-mail * (Gravatar resminiz görünecek)
Web
KalınYatayAltı ÇiziliAlıntı
  •   Yorum  
  •   Önizle  
Yükleniyor