Kadın Girişimciler ETSO'da Buluşacak

Erzurum Ticaret ve Sanayi Odası (ETSO) Kadın Girişimciler Kurulu ile İş ve Endüstri Birimi tarafından organize edilen, “Kadın Her Yerde” isimli program 18 Aralık 2010 Cumartesi günü yapılacak. İçerik olaral Kurulun tanıtım sunumları yapılacağı ve açılacak stantlarda farklı sektörlerden kadın girişimcilerin ürünleri sergileneceği etkinlikle ilgili detaylar şöyle..

Erzurum Ticaret ve Sanayi Odası (ETSO) Kadın Girişimciler Kurulu ile İş ve Endüstri Birimi tarafından organize edilen, “Kadın Her Yerde” isimli program 18 Aralık 2010 Cumartesi günü yapılacak.

2009 yılı Haziran ayında kurulan ETSO Kadın Girişimciler Kurulu, Erzurum’da farklı sektörlerde faaliyet gösteren kadınların emeğini topluma sunmak, tanıtmak ve çalışmalarını desteklemek üzere birçok etkinlik gerçekleştirdi. Bu itibarla, ETSO Konferans Salonu’nda düzenlenecek programda da, kadın emeğinin ekonomiye kazandırılması, söz hakkının ve inisiyatifinin güçlendirilerek toplumun faydasına sunulması amaçlanıyor.

Etkinlikle ilgili olarak, ETSO İş ve Endüstri İlişkileri koordinatörlüğünde düzenlenen hazırlık toplantısına, Kadın Girişimciler Kurulu üyeleri ve destekçi iş kadınları katıldı. Toplantıda konuşan Kadın Girişimciler Kurulu Başkanı Demet Erkmen düzenlenen etkinlikle ilgili; “Erzurum’da, tarihe damga vurmuş Nenehatun gibi annelerimizin güçlü, öncü ve mücadeleci oluşundan ilham alarak, kadınlarımızın günümüzün ekonomik sisteminde farklı örneklerini keşfetmek istiyoruz. Bu bağlamda, Erzurum Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu’nun özellikle kadın ve genç girişimcileri destekleme yönündeki kararlılığı bizi motive etmekte ve gelecek adına umutlandırmaktadır. Cumartesi günkü etkinliğimize özellikle, içinde girişimcilik ruhu taşıyan, fikri olan fakat hayata geçiremeyen kadınlarımızı bekliyoruz.”  dedi.

Etkinlik Bilgileri

Etkinlik Adı : Kadın Her Yerde

Yer : ETSO Konferans Salonu / Erzurum

Tarih : 18 Aralık Cumartesi

Saat : 10.00 – 17.00

İçerik : Kurulun tanıtım sunumları yapılacak ve açılacak stantlarda farklı sektörlerden kadın girişimcilerin ürünleri sergilenecek.


Kaynak : IHA

Bu içeriği 3.204 kişi okudu.
Kategori: Girişimci Destekleri, Etkinlik
Yazar Erdem Öztürk Hakkında

2006 yılından beri bilişim sektöründe Yazılım Uzmanı olarak yer alan yazar, 2010 Eylül ayından itibaren Kurucu Ortak olarak başladığı Girişim Haber servüneninde; 2014 Nisan ayına kadar girişimcilere ve kobi'lere yön veren haberler yayınladı. Yazar kariyerine bilişim sektöründe özel bir firmada Yazılım Uzmanı olarak devam etmektedir.

Sonraki Haber »

Yorum Ekle

Ad Soyad *
E-mail * (Gravatar resminiz görünecek)
Web
KalınYatayAltı ÇiziliAlıntı
  •   Yorum  
  •   Önizle  
Yükleniyor