KOSGEB Desteğiyle BUGİAD Girişimcilik Eğitimi

BUGİAD tarafından düzenlenecek Girişimcilik Eğitimi ile Bursa’ya 30 Kadın Girişimciler kazandırılacaktır. BUGİAD Kadın Girişimciler Komisyonu tarafından desteklenen eğitim ile iş fikri olan kadın girişimcilere iş kurmaları için gerekli desteği almalarının ilk kapıları açılacaktır.

BUGİAD tarafından düzenlenecek Girişimcilik Eğitimi ile Bursa’ya 30 Kadın Girişimciler kazandırılacaktır. BUGİAD Kadın Girişimciler Komisyonu tarafından desteklenen eğitim ile iş fikri olan kadın girişimcilere iş kurmaları için gerekli desteği almalarının ilk kapıları açılacaktır.

KOSGEB’in Girişimcilik Destekleri kapsamında iş kurmak isteyen kişilere iş kurmaları ve ilk yatırımları ile ilgili 27 000 TL Hibe, 70 000 TL destek programı başlamıştır. KOSGEB’den ilgili desteği alabilmek için ön şart Girişimcilik Eğitiminin tamamlanmasıdır. BUGİAD ve KOSGEB arasında imzalanan protokol ile BUGİAD Seminer Salonunda Girişimcilik Eğitimi verilecektir.

BUGİAD tarafından düzenlenecek olan Girişimcilik Eğitiminden “Kadın Girişimciler” faydalanabilecektir. 30 kişilik grubun eğitimi 3 Ocak 2011’da H. Tülin Tüzün’ün Eğitmen olarak katılımı ile başlayacaktır. Yoğun talebin beklendiği kursun son başvuru tarihi 21 Aralık 2010’dur. Girişimci Adaylarının seçimleri öncelikle başvuru formları üzerinde ön değerlendirme ile yapılacak, ön değerlendirme neticesinde mülakata girmeye hak kazananların isimleri 24 Aralık tarihinde web sitesinden duyurulacak, 27 Aralık tarihinde mülakatlar gerçekleştirilerek 30 Kadın Girişimci Adayı belirlenecektir.

Girişimcilik kursuna başvurmak isteyen Kadın Girişimcilerden 18 yaşını doldurma ve en az ilkokul mezunu olma şartları aranmaktadır. Verilecek eğitimler sonunda kursiyerler sertifika almaya hak kazanacak ve KOSGEB'in Girişimcilik konusundaki kredi ve hibe imkânlarından yararlanabilecektir.

3 Ocak - 01 Şubat 2011 tarihlerinde gerçekleşecek olan toplam 69 saatlik uygulamalı eğitim iş kurma, pazarlama planı, üretim planı, yönetim planı, finansal plan konularını kapsamaktadır. Gerek Eğitmenin verdiği kapsamlı içerik ile, gerekse başarılı olan Kadın Girişimcilerin rol model olarak yapacakları sunumları ile katılımcıların gerçek iş hayatında karşılaşacakları durumlara hazırlıklı olmaları sağlanacak, kurumsal bir altyapı ve bilinçli bir bakışla işletmelerini kurmaları desteklenecektir.

Başvurular dernek merkezine yapılabileceği gibi, faks veya e-mail ile iletilen formlar ön değerlendirmeye alınacaktır.

Başvuru Takvimi

21 Aralık Salı Son başvuru
24 Aralık Cuma Mülakata katılacakların açıklanması
27 Aralık Pazartesi Mülakatların yapılması
29 Aralık Çarşamba Eğitime katılmaya hak kazananların açıklanması

İletişim Bilgileri

Tel : +90 224 211 30 34 ( Pbx )
Faks : +90 224 211 27 03
E-mail : kadingirisimciler@bugiad.org.tr
Web : www.bugiad.org.tr

Başvuru formunu indirmek için tıklayın!

Bu içeriği 7.845 kişi okudu.
Kategori: Girişimci Destekleri, Eğitim / Üniversite
Yazar Erdem Öztürk Hakkında

2006 yılından beri bilişim sektöründe Yazılım Uzmanı olarak yer alan yazar, 2010 Eylül ayından itibaren Kurucu Ortak olarak başladığı Girişim Haber servüneninde; 2014 Nisan ayına kadar girişimcilere ve kobi'lere yön veren haberler yayınladı. Yazar kariyerine bilişim sektöründe özel bir firmada Yazılım Uzmanı olarak devam etmektedir.

Yorumlar

gülcin pala
gülcin pala
24.12.2010 gügnü bizzat gelerek müracatta bulundum bize 27ve 28 aralık tarihlerinde mülakat olacak dediler bugiad tan fakat baktıkki
25 aralık günü sonucular belirlerdi.68 kişilik liste acıklandı bizleri hayal kırıklıgına ugrattınız
ben bu elemelerin adil olmadıgına
inanıuyorumsebebine gelince ben tam olarak hazırlanmıştım kendi imkanlarımlarınla hazırladıgım 7 ve 8 adet cocuk kıyafetleri hazırladım kemdim tasarladım diktim hazır hale getirdim mülakat olacak bende gidip oaradaki mülakat yapanlara projemi anlatacam en az 10 kişi yanımda calışacak bizde böylece bir iş aş sahibi olacagız başkalarıda yararlanacak biz sebep olacagız ama  malesef kagıt üzerinden nasıl olduda bizi ön elemeye bile almadınız bu yapılanın tam anlamı ile adıl olduguna inanmıyorum dilerimki bu konuyu teekrar gözden geciresiniz saygılarımla
Erdem Öztürk
Erdem Öztürk
Merhaba Gülçin Hanım,

Haberimizin resmi kaynağı BUGİAD'dır. Bahsetmiş olduğunuz konuyla ilgili olarak, BUGİAD ile iletişime geçmeniz gerekmektedir.

İletişime geçmek için haberimizde belirtilen iletişim bilgilerini kullanabilirsiniz.

Yapmış olduğunuz çalışmalarda başarılar diliyoruz.

Sevgi ve Saygılarımızla.
gülçin pala
gülçin pala
erdem beybiz bizzat bugiada gelerek müaract yaptım biz söyle tahmin editoduk pzartesi salı günü bugiadta hazırladıgımız projelerle beraber gelip yetkili komisyona anlatacagız projemizi sunacagız baktıkki sonuclar acıklanmış biz cok hayret ettik cünkü bu bizim icin bir döüm noktası oalacaktı ama hic kimse bu konu böyle gelin anlatın bakalım demedi kagıt üzerinden elendik diyorum ama aslında bizim şu an hazırlamış oldugumuz projemiz hazır yetkililere anlatacagız sunum yapacagız inannıyorumki biz bu iş başarıyız bize yardımlarınızı beklıyorum sizden ve bugiad başkanından saygılarımla
erdem öztürk
erdem öztürk
Merhaba G]lçin Hanım,

Girişim Haber BUGİAD ve diğer kuruluşlardan bağımsız, sektörteki yenilikleri ve gelişmeleri sizlere sunan bir oluşumdur. Verilen desteklerle, oylamalar ve seçimlerle herhangi bir ilişkisi yoktur.

Konuyu kadingirisimciler@bugiad.org.tr adresine bildirirseniz BUGİAD yetkilileri size bu konuda yardımcı olacaklardır.

Sevgi ve Saygılarımızla.

Yorum Ekle

Ad Soyad *
E-mail * (Gravatar resminiz görünecek)
Web
KalınYatayAltı ÇiziliAlıntı
  •   Yorum  
  •   Önizle  
Yükleniyor