Fikrinizi Çöpe Atmayın, İcat Çıkarın!

Üniversite öğrencilerinin, yeni mezunların ve TEB müşterilerinin finans sektörü ile ilgili yaratıcı fikirlerini paylaşabilecekleri, artık geleneksel hale gelmiş olan "TEB Akıl Fikir Yarışması" "İcat Çıkar" başladı. Finans sektörüne ilgi duyan ve bankacılık sektörü için yenilikçi fikirleri olan tüm girişimcilere katılmalarını tavsiye ediyor ve katılanlara başarılar diliyoruz. İşte detaylar..

Üniversite öğrencilerinin, yeni mezunların ve TEB müşterilerinin finans sektörü ile ilgili yaratıcı fikirlerini paylaşabilecekleri, artık geleneksel hale gelmiş olan "TEB Akıl Fikir Yarışması" "İcat Çıkar" başladı.

TEB Grup İnovasyon Yetkilisi Murat Aydıner yarışma hakkında şunları söylüyor;

"Finans sektöründe bir ilk olan TEB Akıl Fikir Yarışması’nın bu sene dördüncüsünü düzenliyoruz. Üniversite öğrencilerinin, yeni mezunların ve TEB müşterilerinin finans sektörü ile ilgili yaratıcı fikirlerini paylaşabilecekleri, artık geleneksel hale gelmiş olan yarışmamız başladı.

Ana konusu “Finans Sektöründe İnovasyon” olan yarışmadaki amacımız; Bankamızın kamuoyundaki yenilikçi – yaratıcı algısını güçlendirmek, yaratıcı – yenilikçi gençler, müşterilerimiz, fikir ve projeleriyle buluşmak ve üniversite öğrencilerimizi “inovasyon” konusunda bilinçlendirerek topluma katkı sağlamak, üniversite öğrencilerimizin iş dünyası ile yakınlaşmasına katkıda bulunmak, sanayi ve üniversite işbirliğine örnek olacak projeler geliştirmek ve tabii ki bu üretilen ürün ve hizmetlerden ekonomik katma değer yaratmak.

TEB Akıl Fikir Yarışması öğrencilerimize ve müşterilerimize yaratıcı ve yenilikçi yanlarını ortaya çıkarabilmeleri, bir icat çıkarmak için potansiyellerini zorlamaları, kısacası kendileri keşfetmeleri için iyi bir fırsat.

Yarışma hakkında detaylı bilgi ve başvurular yarışmamızın sitesi www.icatcikar.com üzerinden 31 Aralık 2010 tarihine kadar yapılabiliyor."

MBA bursu ve Roland Garros’a katılım bileti için son başvuru 31 Aralık 2010

Başvuruların 31 Aralık’a kadar www.icatcikar.com sitesinden yapıldığı yarışmada, birinci gelen üniversite öğrencisi ve yeni mezun öğrenci 15 bin TL ve Bahçeşehir’de ücretsiz MBA bursu kazanacak. Yarışmada ikinci gelen öğrenci ya da yeni mezun 7.5 bin TL, üçüncü ise 5 bin TL kazanacak, ayrıca finale kalan ilk 10 projenin sahiplerine mini laptop hediye edilecek.

TEB müşterileri arasında finale kalarak ilk 5’te yer alanlar mini laptop kazanacak. Ayrıca birinciye 15 bin TL ve Fransa Açık Tenis Turnuvası Roland Garros’a katılım bileti hediye edilecek. Yarışmada ikinci gelen TEB müşterisi 7.5 bin TL, üçüncü olan ise 5 bin TL ödül kazanacak.

“TEB inovasyonda dünyaya örnek gösteriliyor”

TEB İnsan Kaynakları Genel Müdür Yardımcısı Nilsen Altıntaş; TEB olarak inovasyon yönetimi konusundaki başarıları ile dünyaya da örnek olduklarını ifade ederek; “TEB Avrupa Finansal Yönetim ve Pazarlama Birliği’nin (EFMA) “Innovation In Retail Banking 2010” raporunda inovasyon yönetimi alanında 50 ülkeden, 145 banka arasında en iyi 8 bankadan biri olarak gösterildi” dedi.

Nilsen Altıntaş şunları kaydetti: “TEB bankacılık alanında bir yandan yenilikçi ürün ve hizmetleri müşterilerine sunarken bir yandan da inovasyon kültürünü tüm topluma yayarak, bankacılık alanında yenilikçi fikirleri ortaya çıkarmayı amaçlıyor. Bu nedenle her yıl müşterilerimizin, üniversite öğrencilerinin ve yeni mezunların katılabileceği “TEB Akıl Fikir Yarışması” düzenliyoruz. Bankacılık sektörü için yenilikçi fikirleri olanları www.icatcikar.com adresinden yarışmamıza katılmaya davet ediyoruz.”

İşte yarışma takvimi:

Diğer bütün detaylar için; www.icatcikar.com

Finans sektörüne ilgi duyan ve bankacılık sektörü için yenilikçi fikirleri olan tüm girişimcilere katılmalarını tavsiye ediyor ve katılanlara başarılar diliyoruz.

Sevgi ve Saygılarımızla

İdris Cin / Girişim Haber

Bu içeriği 4.257 kişi okudu.
Kategori: İş Fikirleri, Yarışma, İnovasyon
Yazar İdris Cin Hakkında

Matematik Mühendisi olup, 2005 yılından beri bilişim sektöründe Yazılım Mühendisi olarak çalışmakta olan İdris Cin, 2006'dan beri girişim analizleri yazdığı kişisel blogunu Eylül 2010'da Girişim Haber olarak profesyonelleştirdi. Girişim Haber Yayın Yönetmenliğinin yanısıra özel sektörde Yazılım Proje Yöneticisi ünvanıyla profesyonel hayatına devam etmektedir.

Yorum Ekle

Ad Soyad *
E-mail * (Gravatar resminiz görünecek)
Web
KalınYatayAltı ÇiziliAlıntı
  •   Yorum  
  •   Önizle  
Yükleniyor