Düzce'de Girişimcilik Fırsatı

"Kendi İşini Kurmak İsteyenler"; Doğu Marmara Kalkınma Ajansı'nın (MARKA) KOSGEB işbirliğiyle düzenleyeceği "Uygulamalı Girişimcilik Eğitimleri" ile fırsatı yakalayın. Uygulamalı Girişimcilik Eğitimi’ne başvurmak isteyen girişimci adaylarının, 08 Aralık Çarşamba günü saat 18.00’a kadar Kalkınma Ajansı’nın Düzce Yatırım Destek Ofisi’ne gelerek, şahsen başvurmaları gerekmektedir.

"Kendi İşini Kurmak İsteyenler"; Doğu Marmara Kalkınma Ajansı'nın (MARKA) KOSGEB işbirliğiyle düzenleyeceği "Uygulamalı Girişimcilik Eğitimleri" ile fırsatı yakalayın.

Doğu Marmara Kalkınma Ajansı’nın ücretsiz düzenleyeceği girişimcilik eğitiminden sertifika alan girişimciler, KOSGEB’in yeni iş kuranlara verdiği 27 Bin TL hibe ve 70 Bin TL faizsiz krediye başvuru hakkına sahip oluyor.Girişimci adayları, Kalkınma Ajansı’nın KOSGEB işbirliğiyle vereceği ‘Uygulamalı Girişimcilik Eğitimleri’ ile iş fikirlerini hayata geçiriyor. Kalkınma Ajansı’nın Doğu Marmara Bölgesi’ndeki Yalova, Kocaeli, Sakarya, Düzce, Bolu illerinde vereceği 60 saatlik ücretsiz kurslardan sertifika alanlar, girişimcilik desteği için KOSGEB’e başvuru hakkı kazanacak. Başvuruları başarılı bulunan girişimciler 27 Bin TL’ye kadar hibe, 70 Bin TL’ye kadar faizsiz kredi almaya hak kazanabilecekler.

Doğu Marmara Kalkınma Ajansı tarafından konuyla ilgili yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi: Bu eğitimlerin Sakarya ve Düzce’de verilmesi amacıyla, 29.11.2010 tarihinde saat 12.00’da Sakarya Ticaret ve Sanayi Odası’nda (SATSO), Doğu Marmara Kalkınma Ajansı ve KOSGEB Sakarya Hizmet Müdürlüğü arasında eğitim protokolü imzalanmıştır.

Uygulamalı Girişimcilik Eğitimi’ne başvurmak isteyen girişimci adaylarının, 08 Aralık Çarşamba günü saat 18.00’a kadar Kalkınma Ajansı’nın Düzce Yatırım Destek Ofisi’ne gelerek, şahsen başvurmaları gerekmektedir.

Etkinlik Bilgileri

Tarih : 12 Aralık Pazar günü
Yer : Düzce Yatırım Destek Ofisi
Adres : Kültür Mah. Süleyman Kuyumcu Cad. Düzce Ticaret ve Sanayi Odası Yanı No:11/4 Merkez / Düzce
Tel : 0541 387 99 84

Bu içeriği 5.204 kişi okudu.
Kategori: Girişimci Destekleri, Eğitim / Üniversite, Etkinlik
Yazar Erdem Öztürk Hakkında

2006 yılından beri bilişim sektöründe Yazılım Uzmanı olarak yer alan yazar, 2010 Eylül ayından itibaren Kurucu Ortak olarak başladığı Girişim Haber servüneninde; 2014 Nisan ayına kadar girişimcilere ve kobi'lere yön veren haberler yayınladı. Yazar kariyerine bilişim sektöründe özel bir firmada Yazılım Uzmanı olarak devam etmektedir.

Yorum Ekle

Ad Soyad *
E-mail * (Gravatar resminiz görünecek)
Web
KalınYatayAltı ÇiziliAlıntı
  •   Yorum  
  •   Önizle  
Yükleniyor