Geleceğin Liderleri YGA 2010 Liderlik Zirvesinde Buluşuyor

YGA sıradışı liderlik yolculuğu 27 kasım’da Lütfi Kırdar’da başlıyor. Güler Sabancı, Süreyya Ciliv, Agâh Uğur, Norbert Kleın, Hasan Yılmaz ve Sinan Yaman’ın konuşmacı olarak katılacağı zirveye bu sene de 30 bin başvuru bekleniyor. Dünya'nın en çok başvuru alan sivil toplum örgütü olan YGA; Uluslararası Liderlik Programlarıyla geleceğin liderlerini keşfetmeye ve onların liderlik kabiliyetlerini geliştirmeye devam ediyor. Gençlerin liderlik kabiliyetlerini sosyal sorumluluk projeleri üretirken ve hayata geçirirken geliştiren YGA Vakfı, bu sene Liderlik Zirvesi'nin sekizincisini düzenliyor.

YGA Sıradışı Liderlik Yolculuğu 27 Kasım’da Lütfi Kırdar’da başlıyor. Güler Sabancı, Süreyya Ciliv, Agâh Uğur, Norbert Kleın, Hasan Yılmaz ve Sinan Yaman’ın konuşmacı olarak katılacağı zirveye bu sene de 30 bin başvuru bekleniyor.

Geleceğin Liderleri YGA Zirvesi'nde

Dünya'nın en çok başvuru alan sivil toplum örgütü olan YGA; Uluslararası Liderlik Programlarıyla geleceğin liderlerini keşfetmeye ve onların liderlik kabiliyetlerini geliştirmeye devam ediyor. Gençlerin liderlik kabiliyetlerini sosyal sorumluluk projeleri üretirken ve hayata geçirirken geliştiren YGA Vakfı, bu sene Liderlik Zirvesi'nin sekizincisini düzenliyor.

YGA Geleceğin Sorumlu Liderlerini Keşfediyor

Sabancı Holding Yönetim Kurulu Başkanı Güler SABANCI,  Turkcell CEO'su Süreyya CİLİV, Borusan Holding CEO'su Agâh UĞUR, Hürriyet CEO'su Hasan YILMAZ ve YGA Kurucu Başkanı Sinan YAMAN'ın konuşmacı olarak katılacağı YGA 2010 Liderlik Zirvesi, 27 Kasım 2010 tarihinde İstanbul Lütfi Kırdar Kongre Merkezi'nde gerçekleştirilecek. Başvuruları bu hafta başlayan YGA Liderlik Zirvesi'ne daha ilk haftada 100 üniversiteden 10 bin başvuru geldi.

2009 yılında 17.000 başvuru arasından seçilen 2000 lider adayının katıldığı konferansa bu yıl 30.000 başvuru gelmesi bekleniyor. Konferansa başvurduğu halde, 2 bin kişi arasına giremeyen 28 bin lider adayı ise bu konferansı internet üzerinden canlı olarak izleyebilecek.

Türkiye'nin dört bir yanından gelecek gençler konuşmacıların başarı hikayelerinden ilhamlanacak ve  daha iyi bir Türkiye için kendi başarı reçetelerini oluşturacaklar.

Zirve'den Seçilenler 6 Yıllık Liderlik Programına Katılıyor

Liderlik Zirvesi'nden seçilen 500 lider adayı ile Ankara, İstanbul, İzmir, Bursa, ve Adana'da yüzyüze 2 aşamalı mülakat yapılacak. Keşfedilen 200 genç lider YGA'nın 6 yıllık uluslararası liderlik programına katılmaya hak kazanıyor.

YGA Mezunları

Tüm masrafları YGA Vakfı tarafından karşılanan liderlik programını başarıyla tamamlayan genç liderler çokuluslu firmalarda yönetici olarak çalışırken her hafta 20 saatlerini daha iyi bir Türkiye için YGA projelerine vakfetmeye devam ediyorlar.

  • "Dünyayı değiştirmek için yaratıcı olmayı, yaratmak için bağ kurmayı, bağ kurmak için her an keşfe hazır olmayı yaşayarak öğrendim. En önemlisi de YGA ailesiyle dünyayı değiştirebileceğime inanmaya başladım." Ersin Güray, Turkcell
  • "Artık daha berrak hayallerim, daha heyacanlı bir kalbim, daha pozitif bir beynim, iç sesimi daha yüksek sesle  duyabilen kulaklarım var ve en önemlisi de paylaştıkça artan bir çoşkum var." Sezin Pasoğlu, P&G
  • "Top 5 MBA programında bile böyle yoğun bir eğitim verildiğini düşünmüyorum." Can Uslay, Georgıa Tech, Phd

Liderlik Konferansı Başvuruları Devam Ediyor!

20-30 yaş arası üniversite öğrencileri ve genç profesyoneller, YGA Liderlik Programı'na katılmak için www.yga.org.tr adresinden 7 Kasım 2010 tarihine kadar başvuruda bulunabilecekler.

Etkinlik Bilgileri:

Organizatör: Young Guru Academy
Yer: İstanbul Lütfi Kırdar Kongre Merkezi
Başlangıç: 27 Kasım 2010 Cumartesi 09:00
Bitiş: 27 Kasım 2010 Cumartesi 18:00
Türü: Konferans
Ücret: Ücretsiz
Katılım Detayı: www.yga.org.tr

Sevgi ve Saygılarımızla

Bu içeriği 7.616 kişi okudu.
Kategori: Eğitim / Üniversite, Etkinlik
Yazar İdris Cin Hakkında

Matematik Mühendisi olup, 2005 yılından beri bilişim sektöründe Yazılım Mühendisi olarak çalışmakta olan İdris Cin, 2006'dan beri girişim analizleri yazdığı kişisel blogunu Eylül 2010'da Girişim Haber olarak profesyonelleştirdi. Girişim Haber Yayın Yönetmenliğinin yanısıra özel sektörde Yazılım Proje Yöneticisi ünvanıyla profesyonel hayatına devam etmektedir.

Yorum Ekle

Ad Soyad *
E-mail * (Gravatar resminiz görünecek)
Web
KalınYatayAltı ÇiziliAlıntı
  •   Yorum  
  •   Önizle  
Yükleniyor