Girişimciler Uçuyor!

ETohum önümüzdeki haftalarda girişimciler için sıradışı bir organizasyon düşünmüş. 18 Aralıkta İzmir Ekonomi Üniversitesi'nde düzenelencek etohum için İstanbuldaki girişimcilerinde götürülmesi düşünülmüş. www.girisimcilerucuyor.com'da verilen detay bilgiler şöyle;

ETohum önümüzdeki haftalarda girişimciler için sıradışı bir organizasyon düşünmüş. 18 Aralıkta İzmir Ekonomi Üniversitesi'nde düzenelencek etohum için İstanbul'daki girişimcilerinde götürülmesi düşünülmüş.

www.girisimcilerucuyor.com'da verilen detay bilgiler şöyle;

Fikrin esin kaynağı geeksonaplane.com.  18 Aralık‘ta biz de aynısını uygulayım diye düşündüm. İzmir Etohum Kampı Aralık’ta İzmir ekonomi üniversitesinde düzenlenecek. Oldukça kalabalık bir konuşmacı ekip var. Durum böyleyken sadece konuşmacılar olarak değil İstanbul’daki tüm girişimcileri toplayıp hep beraber gidelim diye düşündüm. Hem yolda sohbet ederiz hem de bir bütün gün internet ve yeni ekonomi konusunda aynı kafada olan bir çok kişi biraraya gelir. Etohum’u uçakta yapıyoruz. Sabah uçuş zamanı akşama dönüş zamanı vb. konuları gitmek isteyenlerle birebir paylaşacağız. Eğer sizde aşağıdaki ekiple birlikte uçmak isterseniz işte buyrun bu formu doldurun.

Katılım Formunu doldurmak için tıklayın.

Girişim Haber olarak, organizatörlere ve tüm katılımcılara keyifli ve verimli bir etkinlik diliyoruz.

Sevgi ve Saygılarımızla

İdris Cin / Girişim Haber

Bu içeriği 3.848 kişi okudu.
Kategori: Etkinlik, Bilişim / Teknoloji
Yazar İdris Cin Hakkında

Matematik Mühendisi olup, 2005 yılından beri bilişim sektöründe Yazılım Mühendisi olarak çalışmakta olan İdris Cin, 2006'dan beri girişim analizleri yazdığı kişisel blogunu Eylül 2010'da Girişim Haber olarak profesyonelleştirdi. Girişim Haber Yayın Yönetmenliğinin yanısıra özel sektörde Yazılım Proje Yöneticisi ünvanıyla profesyonel hayatına devam etmektedir.

Yorum Ekle

Ad Soyad *
E-mail * (Gravatar resminiz görünecek)
Web
KalınYatayAltı ÇiziliAlıntı
  •   Yorum  
  •   Önizle  
Yükleniyor