Gayrimenkul Ödülleri'ne AUTOPIA Damgası

24 Eylül Cuma günü İngiltere’nin başkenti Londra’da düzenlenen Uluslararası Gayrimenkul Ödülleri yarışmasında hem Türkiye’nin 2010 yılındaki Mimari Projesi hem de Avrupa’nın 2010 yılındaki Mimari Projesi kategorilerinde birincilik ödüllerini kazanan Autopia bu sene düzenlenen ödül törenine adeta damgasını vurdu.

Avrupa’nın en büyük otomobil alışveriş merkezi: Autopia

Avrupa’nın en büyük, Türkiye’nin ilk otomobil alışveriş merkezi Autopia, sizi 365 gün devam eden bir otomobil fuarına davet ediyor. Autopia, birinci ve ikinci el otomobil galerileriyle her zevke ve bütçeye uygun otomobil seçeneklerini bir arada sunuyor. Üstelik ziyaretçiler isterlerse alışveriş merkezindeki tüm galerilere araçları ile kolayca ulaşabiliyorlar.

Türkiye’de bir ilk olan, alışveriş merkezinin üstünde bulunan test sürüş pistinde almak istedikleri aracı anında deneyebiliyorlar.Autopia, gerçekleştirdikleri projelerle inşaat sektörünün önde gelen grupları arasında yer alan Gül İnşaat ve Keleşoğlu İnşaat’ın ortaklığıyla inşa ediliyor. Otomotiv sektöründe devrim yaratan Autopia’yı yılda 6.000.000 kişinin ziyaret etmesi bekleniyor..

Autopia’nın yaşam alanları ve otoparkı, otomobilseverlerin yanında ailelerin de rahat bir şekilde ziyaret edebilmeleri için tasarlandı. Yetkili otomobil servisleri, sigorta, araç alım-satım şirketleri ve bankalar, tüm işlemlerin hızlı ve kolayca yapılmasına olanak sağlıyor. Müzayede salonundaki açık artırmalarda her model otomobil çok özel koşullarla satın alınabiliyor..

Autopia’nın içinde bulunan otomobil yedek parça, aksesuar ve tuning mağazalarında otomobille ilgili her şeyi bulmak mümkün. Klasik, antika otomobiller, özel otomobil sergileri ve koleksiyonlarının yanında motosiklet, bisiklet, deniz araçları, akülü araçlar ve maket uçaklarla Autopia, hareket eden her şeyin içinde olduğu büyülü bir dünya...

Uluslararası Gayrimenkul Ödülleri’ne AUTOPIA Damgasını Vurdu

24 Eylül Cuma günü İngiltere’nin başkenti Londra’da düzenlenen Uluslararası Gayrimenkul Ödülleri yarışmasında hem Türkiye’nin 2010 yılındaki Mimari Projesi hem de Avrupa’nın 2010 yılındaki Mimari Projesi kategorilerinde birincilik ödüllerini kazanan Autopia bu sene düzenlenen ödül törenine adeta damgasını vurdu.

Global emlak dünyasının üst düzey profesyonellerinin bir araya geldiği törende kazandığı iki ödül ve sahip olduğu benzersiz projesi ile tüm katılımcıların takdirini toplayan Autopia, 50 kişilik değerlendirme kurulu tarafından her iki kategoride de rakiplerinden çok yüksek oranda puanlar alma başarısını gösterdi ve 27 Kasım 2010 tarihinde yine Londra’da bu kez ‘Dünyanın En İyisi’ni bulmak için düzenlenecek yarışmaya katılmaya hak kazandı.

İngiltere büyükelçimiz Sn. Ünal Çeviköz’ün onurlandırdığı Uluslararası Gayrimenkul Ödülleri gala ve ödül töreninde, Keleşoğlu İnşaaat Yönetim Kurulu Başkanı Sn. Mustafa Keleş, Gül İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Sn. Yaşar Gül, Autopia Projesi mimarları Dara Kırmızıtoprak ve Gökhan Avcıoğlu ile Autopia Genel Müdürü Bilge Çalıklı Arpacı, böylesine üst düzey bir yarışmada birincilikler almanın onurunu yaşarken, dünyada takdir toplayan bir Türkiye projesine imza atmaktan son derece gururlu olduklarının altını çizdi.

 

Gelişen yerli ototmotiv endüstrimizi taçlandıran bir girişim olarak gördüğümüz Autopia'nın hakedeceği ilgiyi göreceğine inanıyoruz.

Sevgi ve Saygılarımızla.

İdris Cin / Girişim Haber

Bu içeriği 3.759 kişi okudu.
Kategori: Reel Sektör, Yatırım, Yeni Girişim
Yazar İdris Cin Hakkında

Matematik Mühendisi olup, 2005 yılından beri bilişim sektöründe Yazılım Mühendisi olarak çalışmakta olan İdris Cin, 2006'dan beri girişim analizleri yazdığı kişisel blogunu Eylül 2010'da Girişim Haber olarak profesyonelleştirdi. Girişim Haber Yayın Yönetmenliğinin yanısıra özel sektörde Yazılım Proje Yöneticisi ünvanıyla profesyonel hayatına devam etmektedir.

Yorum Ekle

Ad Soyad *
E-mail * (Gravatar resminiz görünecek)
Web
KalınYatayAltı ÇiziliAlıntı
  •   Yorum  
  •   Önizle  
Yükleniyor