Firs.at ile Tüm Fırsatlar Bir Arada!

Bir BerilTecth girişimi olan fırs.at henüz beta aşamasında olmasına rağmen yeni fırsatların takip edilmesi ile ilgili olarak yaratılmış bir proje.

Bir BerilTecth girişimi olan fırs.at henüz beta aşamasında olmasına rağmen yeni fırsatların takip edilmesi ile ilgili olarak yaratılmış bir proje.

Anlık olarak fırsatlar yansıtılıyor mu bilemiyorum ama bir twitter veya ff gibi olduğunu düşünürsek, bulunduğunuz mekana göre de değerlendirme yapabilirsiniz. Mesela az önce firs.at'ı kontrol ettiğimde Nişantaşı zazie de 20 TL 'lık Yiyecek ve İçeceğin 10 TL olduğunu öğrendim. Bugün nişantaşında olsam bu fırs.at'ı değerlendire bilirdim.

Fırsatlar üzerine gerçekleştirilen girişimler kullanıcılarında son zamanlarda kullandığı daha doğrusu kullanmaya özen gösterdiği uygulamalar olmaya başladı.

Fırs.at'ın işleyişinden bahsedecek olursak;

Sisteme girişinizle birlikte karşınıza sistem tarafından bulunduğunuz ile ait fırsatlar listeleniyor. Kullanımı kolay bir arayüze sahip olan fırs.at, ürün hakkında size indirim bilgisi, fırsatı değerlendirmeniz için kalan süre bilgisi ve fırsatı değerlendirdiğiniz taktirde ne kadar kazançlı çıkacağınızın dair bilgiler veriyor. Listelenen fırsatlardan iglilendiğiniz fırsatı incelemeniz için sizi ilgili siteye yönlendiriyor.

Proje beta aşamasında olduğu ve yeni bir girşim olduğunu göz önüne alırsak sistemde bulunan fırsatların ileride daha da çok artacağını düşünebiliriz.

Bulunduğu şehirde ki fırsatları takip etmek isteyenler, yeni bir uygulama olan Firs.at'ı takip ederek tek bir noktadan fırsatlardan haberdar olabilirler.

Sevgi ve Saygılarımızla

Bu içeriği 3.708 kişi okudu.
Kategori: Yeni Girişim
Yazar Erdem Öztürk Hakkında

2006 yılından beri bilişim sektöründe Yazılım Uzmanı olarak yer alan yazar, 2010 Eylül ayından itibaren Kurucu Ortak olarak başladığı Girişim Haber servüneninde; 2014 Nisan ayına kadar girişimcilere ve kobi'lere yön veren haberler yayınladı. Yazar kariyerine bilişim sektöründe özel bir firmada Yazılım Uzmanı olarak devam etmektedir.

« Önceki Haber

Yorum Ekle

Ad Soyad *
E-mail * (Gravatar resminiz görünecek)
Web
KalınYatayAltı ÇiziliAlıntı
  •   Yorum  
  •   Önizle  
Yükleniyor