Reel Sektör ile Etiketli İçerikler

3 Yazarımız bu etiket ile 5 İçerik yayınladı, bu içerikler 0 yorum aldı.
Yapay Zeka Geldi Çattı, Peki Siz Hazır Mısınız?

Yapay Zeka Geldi Çattı, Peki Siz Hazır Mısınız?

Yapay zeka, toplumları etkiliyor ve dönüştürüyor. Yapay zeka, toplumları iş güçleri, servet dağılımı olarak etkiliyor. Yapay zeka, toplumsal dinamikleri kökünden etkiliyor. Yapay zeka kapıyı çaldı. Peki siz buna hazır mısınız? 
2024 Yılı Yabancı Yatırımcı İlgisi Açısından Umut Verici

2024 Yılı Yabancı Yatırımcı İlgisi Açısından Umut Verici

Sermaye Piyasalarının Geleceği Paneli’nde yaptığı değerlendirmede, “Halka arzlarda derinlik açısında ivme yukarı yönlü, yabancı yatırımcı ilgisi açısından ise önümüzdeki sürecin daha olumlu geçeceğini öngörüyorum” diyen İntegral Yatırım GMY İbrahim Taşdoğan, 2023’te halka arz büyüklüğü açısından Tür ... 
17. MÜSİAD Ekonomi Basını Başarı Ödülleri Sahiplerini Buldu!

17. MÜSİAD Ekonomi Basını Başarı Ödülleri Sahiplerini Buldu!

MÜSİAD Ekonomi Basını Başarı Ödülleri’nin (EBBÖ) 17’incisi Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci’nin katılımıyla gerçekleşti. Detaylar haberimizde.. 
Faruk Özlü: Gelecekte Tekerlekleri Olan Yazılımlara Bineceğiz

Faruk Özlü: "Gelecekte Tekerlekleri Olan Yazılımlara Bineceğiz"

Bilim Sanayi ve Teknoloji Bakanı Faruk Özlü, Ankara'daki JW Marriot Otelde gerçekleştirilen Otomotiv Sanayii Çalıştayı'na katıldı. Bakan Özlü, otomotiv sektörünün 4. Sanayi Devrimiyle ilgili birçok yeni teknolojinin tetikleyicisi olacağını söyledi. Detaylar haberimizde.. 
MÜSİAD 14. Ekonomi Basını Başarı Ödülleri Sahiplerini Arıyor!

MÜSİAD 14. "Ekonomi Basını Başarı Ödülleri" Sahiplerini Arıyor!

MÜSİAD’ın ekonomi basınındaki başarılı gazeteci, yayın organı ve kuruluşların teşvik edilmesi amacıyla düzenlediği, Ekonomi Basını Başarı Ödülleri’nin (EBBÖ) bu yıl 14.sü gerçekleştirilecek. Detaylar haberimizde..