Işık Üniversitesi ile Etiketli İçerikler

1 Yazarımız bu etiket ile 4 İçerik yayınladı, bu içerikler 2 yorum aldı.
150 Bin TL Ödüllü 6. TET Ar-Ge Proje Baharı Başvurularınızı Bekliyor!

150 Bin TL Ödüllü 6. TET Ar-Ge Proje Baharı Başvurularınızı Bekliyor!

Elektrik Elektronik ve Hizmet İhracatçıları Birliği’nin (TET) 2012 yılında başlattığı üniversite- sanayi işbirliğini yatırıma dönüştürmeye yönelik TET Ar-Ge Proje Baharı’nın 6’ncısı için başvurular devam ediyor. Detaylar haberimizde.. 
Liseli Gençler Işıklı Fikirler Proje Yarışması Başvurularınızı Bekliyor!

Liseli Gençler "Işıklı Fikirler Proje Yarışması" Başvurularınızı Bekliyor!

Feyziye Mektepleri Vakfı (FMV) Işık Üniversitesi, liseli gençlerin inovasyon ve girişimcilik becerilerinin geliştirilmesi ve yetkinliklerinin arttırılması amacıyla FMV Işık Liseleri bünyesinde ‘Işıklı Fikirler Proje Yarışması’nı hayata geçiriyor. Detaylar haberimizde.. 
İlk Ulusal Sosyal Girişimcilik Konferansı Işık Üniversitesi’nde Yapıldı!

İlk Ulusal Sosyal Girişimcilik Konferansı Işık Üniversitesi’nde Yapıldı!

Türkiye genelinden katılımcı üniversite temsilcilerinin bir araya gelmesini sağlayan ilk ulusal etkinliği olan Ulusal Sosyal Girişimcilik Konferansı, 25 Mayıs’ta FMV Işık Üniversitesi ev sahipliğinde gerçekleştirildi. Detaylar haberimizde.. 
KAGİDER, KAGİDER Pusula İle Kadın Girişimcilere Yön Verecek!

KAGİDER, "KAGİDER Pusula" İle Kadın Girişimcilere Yön Verecek!

KAGİDER ve Işık Üniversitesi, kadın girişimciliği ve istihdamını artırmak amacıyla girişimcilik eğitimlerini tek bir platformda toplayan “KAGİDER Pusula” için işbirliği protokolünü Global Girişimcilik Haftası kapsamında 19 Kasım Dünya Kadın Girişimcilik Günü’nde imzaladı. Detaylar haberimizde..