Canan Dağdeviren ile Etiketli İçerikler

1 Yazarımız bu etiket ile 5 İçerik yayınladı, bu içerikler 1 yorum aldı.
Dijital Ekosisteme İlham Veren Türk Kadınları!

Dijital Ekosisteme İlham Veren Türk Kadınları!

Dijital dünyaya ilham veren, fikirleri ile dünyayı kendi alanlarında değiştiren Türk kadınları kimler? Digital Age dergisi, girişimcilikten bilime, bilişimden inovasyona her biri farklı alanlarda başarı hikâyesi olan ve dijital dünyaya ilham veren Türk kadınlarını bir araya getirdi. Detaylar.. 
Türkiye İnovasyon Haftası 2015 İstanbul İçin Kayıt Yaptırdınız mı?

Türkiye İnovasyon Haftası 2015 İstanbul İçin Kayıt Yaptırdınız mı?

Türkiye İnovasyon Haftası, bu yıl da insan yaşamının bütün alanlarını etkileyen bilim, inovasyon, teknoloji, tasarım, e-ticaret, girişimcilik, sıra dışı kadınlar, sinema, akıllı kentler, nanoteknoloji, müzik, tıp ve iş dünyasının dünya starlarını ağırlıyor. Detaylar haberimizde.. 
MIT'nin 2015 Yılı 35 Innovators Under 35 Listesinde 3 Türk Var!

MIT'nin 2015 Yılı "35 Innovators Under 35" Listesinde 3 Türk Var!

MIT Technology Review’ın her yıl düzenli olarak yayımladığı 35 Innovators Under 35 listesinin bu yılki sonuçları açıklandı. Çalıştığı alanın geleceğini etkileyebilecek çalışmalar/yaklaşımlar/girişimlere imza atan 35 yaş altındaki yenilikçileri listeleyen MIT’nin listesinde Türkiye’den üç isim var. 
Adanalı Bilim İnsanı Canan Dağdeviren Kalpten Enerji Üretecek

Adanalı Bilim İnsanı "Canan Dağdeviren" Kalpten Enerji Üretecek

Adanalı bilim insanı Canan Dağdeviren, kalp üzerine yerleştirilen ve kalbin kendi hareketiyle enerji üreterek, kalp pilini şarj eden bir alet üretti.Detaylar haberimizde.. 
MIT, Türkiye'deki 35 Yaş Altı En İyi Yenilikçileri Seçti!

MIT, Türkiye'deki "35 Yaş Altı" En İyi Yenilikçileri Seçti!

Massachusetts Teknoloji Enstitüsü (MIT) tarafından yayımlanan MIT Technology Review dergisinin Garanti Bankası’nın desteğiyle Türkiye'de ilk kez düzenlediği "35 Yaş Altı Yenilikçiler" yarışmasına katılanlar arasında en yaratıcı ve en etkili yeniliklerin sahibi olan 10 Türk genci seçildi. Detaylar..